Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás után mikor tesztel...

Beágyazódás után mikor teszteljek leghamarabb?

Figyelt kérdés
Sajnos pontatlan a menzeszem, mindig más időpontban jön meg, így nem tudom kiszámolni, mikor kellene megjönnie. Azt tudom, hogy a nemvárt napján már érdemes, de én ezen oknál fogva nem tudom, mikor van a nemvárt napja. :) Tegnap pici barnáztam, az utolsó menzeszem első napja július 20. volt. Reménykedek benne, hogy beágyazódási vérzés lehetett, mert nem jött meg azóta sem. 8 hónapja próbálkozunk. Mit gondoltok, mikor lenne érdemes tesztelnem? Sajnos tűkön ülök. :)
2014. aug. 14. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha beágyazódás miatt volt, akkor vasárnap próbálnám meg a helyedben. Ha akkor nem mutat semmit kedden újra tesztelnék.

Sok sikert!

2014. aug. 14. 08:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Én is vasárnapra gondoltam, hogy akkor megpróbálom. Hétfő délutánra van időpontom nődokihoz, remélem addig se jön meg. Gondolom akkor úgyse fog még semmit látni, vagy petezsákot vagy valami picikét láthat esetleg ilyen korán? :)

Tapasztalatokat is várok, aki volt már hasonló helyzetben, és utána pozitívat tesztelt.

2014. aug. 14. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még az ég világon semmit sem fog látni az orvos. Kb. 2 hét múlva fog visszahívni, addigra valószínű, hogy már szívhang is lesz.
2014. aug. 14. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem. :) Nembaj, egyébként se ezért megyek, már 2 hete van időpontom, csak épp így jött ki. Most voltam pisilni, eddig még mindig nem jött meg...remélem nem is fog ezután sem. :) Nem is szokott ilyen lenni, hogy úgy jönne meg, hogy barnázok, mindig elég nagy görccsel, rosszulléttel és rögtön rendes mennyiségű vérzéssel...meg hamarabb sose jött még meg, mindig késett hol kevesebbet, hol többet. Menzesz előtt a mellem is nagyon érzékeny szokott lenni, már leginkább 1 héttel előtte, most ez sincs. Remélem ezek jót jelentenek. :) De próbálom tényleg nem beleélni magam, mert csalódnék.
2014. aug. 14. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
En 4 napos késéssel voltam először,mar volt 3erős potitív tesztem..de persze meg semmit nem látott csak egy tüszőt a méhemben amiből még bármi lehetett..és persze ebből lett az én kis dragam:))
2014. aug. 15. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, babás lettél?
2014. szept. 18. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. És úgy néz ki PCOS, most tartanak a kivizsgálások, egy vérvételen már voltam... :(
2014. szept. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!