Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovuláció után leghamarabb...

Az ovuláció után leghamarabb mikor történik meg a beágyazódás? Többi lent.

Figyelt kérdés
A "szakirodalom" tudom, hogy 7 napot ír, én arra vagyok kíváncsi, kinek milyen tapasztalata van, a 7 nappal ellentétbe? Ki mikor tesztelt LEGHAMARABB pozitívat (tudom hogy a nemvárt napját tanácsolják, hogy várjuk meg)? Tünetek?
2013. ápr. 9. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. 2lányom van akik elsőre összejöttek igazából az a tünet hogy nincs tünet. A menstruációnak több tünete van. Nekem 2napot késett akkor már erős pozitív volt. 8.héttől kezdett a hányinger és a mell fájdalom igazából ennyi tünetem volt. És nem is figyeltem magam nem emlékszem h.más lett volna. De minden nő más. Nekem nem volt beágyazódási vérzés se semmi. Azt sem tudtam mikor fogant. csak nem jött meg. Gondolom nem ilyen válaszra vártál de én jobban éreztem magam terhesen mint mikor megjön.
2013. ápr. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!