Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki megérezte a...

Van itt olyan aki megérezte a beágyazódást?

Figyelt kérdés
Mit éreztél?és hány nappal az aktus után?
2014. okt. 10. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
8-9 dpo-n nagyon sok nyilallgatás a hasam aljában, szerintem ez volt a beágyazódás, rá 2 napra halvány pozitív volt a tesztem. Első terhességemnél semmit sem éreztem.
2014. okt. 10. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Karácsonykor voltunk együtt, Szilveszterkor rámtört az álomkór, úgy éreztem magam, mint aki lázas, vagy megfázott. Görcsre nem emlékszem, és semmi egyébre sem. A párom azóta is emlegeti, hogy átaludtam a Szilvesztert. Hónapokig meg volt sértődve miatta.
2014. okt. 10. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szoptatok is, kicsit görcsölgetett az alhasam szoptatás közben, aztán 2 napig nem nagyon ízlett a tej a fiamnak. Csak napokkal később lett pozitív a teszt.
2014. okt. 10. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, azt már nem tudom, hányadik napon éreztem, de éjjel arra keltem, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam. Nem sok görcs volt, hanem egy nagy elnyújtott, hullámszerű. Akkor ott éjjel azt hittem, a gyomrom görcsöl, mert valamitől elrontottam, de nem, az a drága babám volt, aki jelenleg már 15 hónapos nagyfiú. :)
2014. okt. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!