Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, megérezte valaki a...

Kismamik, megérezte valaki a beágyazódást? Mindjárt megjön érzés szerű görcsölgetés 8 nappal ovu után jelentheti a beágyazódást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Én megéreztem.Furcsa volt,hogy jóval a mensi megjövetele előtt már a wc-re járkáltam, hogy tuti most megjött...na most tuti...aztán mégsem :)Azután amikor kiderült, hogy terhes vagyok gondoltam át miért is éreztem én akkor azt.

Egy kilenchetes km

2010. febr. 26. 12:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,most én is erre gyanakodom,akkor nem vagyok egyedül:)Gratu a babához!
2010. febr. 26. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.Én is ugyan így voltam.

32+5 hó km

2010. febr. 26. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:
:))))
2010. febr. 26. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a beágyazódás napján elég erős görcseim voltak, ami teljesen szokatlan volt. Rá 3 napra pozitív lett a tesztem. Ja, és égett a gyomrom, ami megint csak nem szokott előfordulni!
2010. febr. 26. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne nézzetek hülyének, de mikor nekem megfogant a kicsim én valahogy azt éreztem. Köszöntöttem is őt! :) Aztán nekem is volt olyan, hogy mindig azt hittem megjött, de nem. Tesztet csak 2 héttel a várt mensi után csináltam, de tudtam, hogy ő van már előtte is!
2010. febr. 26. 14:02
 7/9 anonim válasza:
Nekem kb. tíz nappal ovuláció után pici vérzés jelentkezett. Meggyőződésem volt, hogy megjött,jól el is keseredtem és mérgemben bevásároltam betétből, tamponból, aztán semmi, és rá egy hétre pozitív lett a tesztem :) Drukkolok Neked! Majd írj, hogy alakult nálad! 24 hetes kismama
2010. febr. 26. 14:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!Elvileg 2-re nem várom,5-én tervezek tesztelni,ha addig nem jönne meg.Remélem:)Írok mindenképp!
2010. febr. 26. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt görcs viszont picit barnás volt a papir pisilés után a 8 napon.
2010. febr. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!