Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki megérezte a beágyazódást,s...

Aki megérezte a beágyazódást,segítene?

Figyelt kérdés

10.dpo.n vagyok,érzem,hogy ez a ciklus más,furán fáj a hasam,menzi szerű fájdalom néha olyan szurkálós mint peteéréskor.

Ez a beágyazódás kezedtét jelzi vajon vagy már a végét?

2020. nov. 28. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szúrkálás azt jelezte 😊 7.dpon kezdődött, 9.dpon pozi volt a teszt 😊🙏 Drukkolok!
2020. nov. 28. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező! A beágyazódást te nem érzed! Egy mikroszkopikus méretű zigótáról van szó, ami a várható menzesz környékén fejezi be a beágyazódást a méhfalba, ezután kezd HCG-t termelni, ami a terhességi tüneteket produkálja. Minden, amit az elmaradt menzesz előtt érzel, az a progeszteron hormon műve, ami felelős többek közt azért is, hogy megvastagítsa a méhnyálkahártyát. Konkrétan beágyazódás érzése címszóval csupán a premestruációs tüneteket érzed.

Tehát azt javaslom, ha nem jön meg a vérzés, tesztelj!

NEM, NEM TUDOM ITT ELÉGSZER LEíRNI, hogy a beágyazódást NEM lehet érezni, mert az nem az.

2020. nov. 28. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Jelen!! Eleg friss elmeny

mert meg most vagyok az 5. hetben!

Megereztem es nekem eleg kellemetlen alhasi szurkalodas

volt. 1-2 napig tartott. Nem folyamatosan csak megszakitasokkal. Nem igaz hogy mem lehet megerezni. Nekem ez a 4. terhessegem! 2 vetelesem volt es van 1 lanyom. Mind a 4nel ereztem! Nem vagyunk egyformak!!

2020. nov. 28. 21:33
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Lehetséges,hogy úgy van ahogy írod 2es de pl.én a peteérést is megérzem percre pontosan szinte,amit uh.al igazoltak is.

Sokan megérzik még,nemcsak én de NEM mindenki.Vetélésem óta van így.

Ezért gondoltam ha ilyen érzékeny vagyok egy tüszőrepedésre akkor talán a beágyazódást is érezhetem,nyilván nem a pici zigóta "mozgását" hanem annak beágyazódását.

2020. nov. 28. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Nekem mindkèt terhessègemkor a 10. dpo-on szurkàlò èrzès volt. Egyèrtelmû! Tudtam, hogy “valami” törtènik. Onnantòl pedig olyan “mindjàrt megjön” èrzès.

Teszt nèlkül is tudtam, hogy ez terhessèg. Majd a 14dpo-on pozitívat teszteltem.

2020. nov. 28. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom leírni, hogy milyen érzés volt, csak azt tudom, hogy valahogy teljesen más szúrkálás volt, mint a pms. Ha ismered a tested, bizony feltűnik, ha valami más. Én is éreztem és terhes is voltam. Szóval nem igaz, hogy nem érezni. Igenis van, aki megérzi!
2020. nov. 29. 07:31
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Szia én is éreztem. Nekem is a negyid terhességem. Nekem a köldökömnél éreztem szurkálódást kissebb nyilalást. Én is az 5. hétben vagyok😊😊😊
2020. nov. 29. 07:40
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Negyedik bocsi elírtam.

2020. nov. 29. 07:41
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Amikor szerettem volna másodjára teherbe esni nagyon nagyon figyeltem magamon minden tünetet...számon tartottam az ovu lehetséges napját meg, hogy kb hol tarthat a folyamat. Egyik nap, amikor a beágyazódás folyamatának kellett volna zajlania éreztem 1-2 erősebb szúrást, menstruáció szerű görcsöt egy kis ideig. Hogy a beágyazódás lehetett-e? Fogalmam sincs, minden esetre azután pozitív lett a tesztem, a babám azóta pedig meg is született már.
2020. nov. 29. 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Lett baba?
2020. dec. 10. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!