Volt aki megérezte a beágyazódást és még aznap tesztelt. Milyen eredménye lett?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 08:44
1/13 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint a beágyazódás idején még semmit nem mutat a teszt, tehát lényegtelen, hogy valaki megérzi vagy sem.
2/13 anonim válasza:
Amikor megkezdődik a beágyazódás, akkor kezd termelődni a hcg hormon. A beágyazódás eltarthat 5 napig is. A leggyengébb tesztek is a beágyazódás végével mutatnak nagyon halvány pozitívat. A hormon 2 naponta duplázódik a szervezetben, első nap még annyira kevéske, hogy teszt tuti nem mutatja ki!
3/13 anonim válasza:
Én éreztem, de eszembe se jutott tesztelni, csak a nemvárt másnapján :)
4/13 anonim válasza:
Negatív. :D Bár nem tudom minek csináltam tesztet egyáltalán.
3 nappal később csináltam egy másikat, az már halvány pozitív volt.
5/13 anonim válasza:
Én akkor kivétel vagyok. 3. babám, megéreztem határozottan a 7. És a 8. Dpon, és a 8. Dpon már halvány pozitív tesztem is volt, 9 dpo délután már erősebb. :)
6/13 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból.. honnan a nyavalyából érzitek?
7/13 anonim válasza:
Én szúrkálást éreztem a bal oldalon, kb 1-1.5 napig, semmi máshoz meg fogható. Biztosan tudtam :) akkor már 1.5 éve próbálkoztunk.
8/13 A kérdező kommentje:
Volt egy nagyon kevés vér a tisztaságimon és szúrkál a hasam.Néha belenyilal egészen lent és van amikor a derekamnál érzem.Azért gondoltam talán beágyazódás.Az első babámnál is volt nagyon kevés vérzés,pár csepp.
2016. ápr. 7. 09:17
9/13 anonim válasza:
Nekem is szurkált, meg feszült, meg olyan nyoüás árzást éreztem. Én is bizti voltam már benne. :) A teszt be is bizonyította. :)
10/13 anonim válasza:
4-es vagyok, 3 napig erősen görcsölt a hasam, a 3. napra jobban görcsölt, mint a menzeszem első napján szokott, a hüvelyembe is sugárzott mint amikor már nagyon erős a menzeszem de nem jött semmi. Szóval én annyira éreztem, hogy azt mással nem lehet összetéveszteni vagy nem figyelni rá. Én éjszakás voltam akkor éppen, reggelre elmúlt és már csak kisebb szúrkálásokat éreztem. Amikor felkeltem akkor teszteltem, ugye negatívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!