Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódást többen érezték....

A beágyazódást többen érezték. Orvosi oldalak is aztírják, lehet érezni. Már legalább 50 nőt olvastam aki igenis érezte. Akkor miért kampányol 1-2 ember amellett (leoltva a másikat, hogy beképzelte), hogy lehetetlen érezni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én mindig is leszartam ki mennyire hitte el, többször voltam lepontozva azért, mert 3 napig görcsölt a hasam 7-8-9. dpon. Tőlem..

Szerintem te se foglalkozz vele.

2016. ápr. 3. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, vérzés lehetséges.

Nekem egyszer volt vérzés, de akkor nem lettem terhes.

4 terhességből meg egyszer sem éreztem semmit. Ez van.

Valószínűleg ez olyan, hogy 100-ból 98-an azt mondják, hogy a fogműtét baromira fáj, és 2-en, hogy nem fáj.

Ebben az esetben is "kampánynak" hívnád?

Egyébként meg ha Te érezted, akkor ezzel nincs semmi gond, akkor Te így élted meg, én ezt teljesen elfogadhatónak tartom.

2016. ápr. 3. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Ilyenek az emberek, azt hisznek el, amit latnak, tapasztalnak. Legalabbis a tobbseguk. Ezen felesleges idegeskedni, el kell fogadni, mert valtozni nem fog senki.

De teny es valo, hogy aki nagyon teherbe szeretne esni hajlamos minden apro jelre, mozzanatra figyelni es mindent osszekombinalni pl a beagyazodassal. Teny, hogy ezen az oldalon sokan erzik, hogy epp az van (nem utolag, amikor mar kiderul a terhesseg), mint ahogy pici verzest is veagyazodasnak tulajdonitanak, vagy epp rovid/gyenge mensi mogott is terhesseget remelnek. Az valo igaz, hogy az esetek hatalmas reszeben megsem az volt, mint utolag kiderul.

Megertem en oket, mi is epp babat remelunk, ettol fuggetlenul en tudatosan nem kombinalok minden rezzenest ossze azzal, hogy hatha epp sikerult, mert ugy meg nagyobbat kopannek ciklus vegen, amikor mensi jon.

Szoval engem ez epp nem idegesit, mast meg nyilvanvaloan igen, mert igen sok kerdes hasonlo tunetekkel, apro "jelek" bebeszelesevel kapcsolatos.

2016. ápr. 3. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan, mint hogy nem lehet semmi tünet a nemvárt előtt. :)

Van akinek van, van akinek nincs. Akinek nincs, azok közül vannak olyan emberek, akik nem tudják elképzelni ezek szerint, hogy nem vagyunk egyformák. Ők írják.

Ne törődj vele.

2016. ápr. 3. 20:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan levoltam oltva,hogy bebeszélős,naponta 20tesztet elhasználós vagyok mert azt mertem válaszolni,hogy éreztem. Egész nap görcsöltem aznap,barnáztam és szúrt a méhem.
2016. ápr. 3. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:

De miért fontos Neked ennyire ismeretlenek véleménye?

A babád a lényeg, nem?

2016. ápr. 3. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

En is azok koze tartozom akik ereztek, pedig kepzeld, nem voltam megorulve azert h mikor leszek mar terhes!

Mindket terhessegemnel nagyon eros gorccsel jelentkezett a beagyazodas. Es mindketszer csak akkor tudatosult bennem h ez az volt, mikor elmaradt a mensim.

Az elsonel ejszaka ebresztett fel a gorcs (ezert is kizart az h bebeszeltem magamnak), azt hittem elrontottam vmivel a gyomrom. :-)

2.-nal epp vendegseg volt nalunk es le kellett ulnom a nagy surges forgas kozepette, ugy begorcsoltam. Akkor azt hittem, h meg fog jonni. Furcsa is volt h 1 hettel elobb. Vagyis meg akkor sem gondoltam arra h terhesseg miatt erzem ezt.

Viszont verzesem egyik terhessegnel sem volt beagyazodaskor.

2016. ápr. 3. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is éreztem, egyik előző vagyok. Mondig kioktatnak, mindig lepontoznak.

Minden terhességemnél éreztem, mindegyiknél másnap pecsételő vérzés volt, volt amikor több napig. Aztán elkezdődött az émelygés. És nem, nem képzeltem be, nem görcsöltem rá, mindig első hónapban sikerült.

Másnak meg ez elképzelhetetlen, nem tudod őket megváltoztatni. Nézd, ha ettől alszik jobban, nekem nem fáj. :)

2016. ápr. 3. 21:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Érzékenyebb vagyok terhesen,ez lehet a gond. Meg hogy alapból bosszant az olyan ember,akivel ha valami nem történt meg,akkor kb mással sem.
2016. ápr. 3. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es.

Latom nem ment at, amit irtam. Epp azt hangszlyoztam, hogy megint mas az, amikor valakinek a terhesseg tudataban leesik, hogy erezte a beagyazodast. Meg megint mas, amikor honapokon at peteerestol mensiig minden apro gorcsot, tusszentest az esetleges beagyazodassal hoznak osszefuggesbe.

Nem azt irtam, hogy te nem erezted, hanem azt, hogy az ezzel kapcsolatos tobb ezer kerdesnek a nagyon nagy reszeben nem beagyazodasrol volt szo. Szerintem.

2016. ápr. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!