A beágyazódást többen érezték. Orvosi oldalak is aztírják, lehet érezni. Már legalább 50 nőt olvastam aki igenis érezte. Akkor miért kampányol 1-2 ember amellett (leoltva a másikat, hogy beképzelte), hogy lehetetlen érezni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:34
11/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük!!! Ha te érezted, és tényleg terhes lettél, akkor nem számít, más mit mond...én folyamatosan tesztelő, tüneteket kereső voltam, mégse éreztem semmit...ez tökre személyfüggő...15 hetes terhes vagyok, a fáradtságon kívül máig nem érzek semmit a terhességből....:) te mennyi idős terhes vagy?
12/13 anonim válasza:
Én nem mondom, hogy senki nem érezhet semmit, de azért azt is hozzátenném, hogy itt kb. 2 naponta jelennek meg olyan kérdések, amiben mindenféle tünetet bemagyaráznak maguknak a babára vágyó nők, közben nem terhesek. A sokadik tünetészlelős hónap után pedig, amikor tényleg összejön, akkor büszkén kijelentik, hogy érezték (amit egyébként az előtte lévő hónapokban is felfedezni véltek).
Én pl. legutóbb kb. a 24. ciklusnapomon alhasi szúrásokat, görcsöket éreztem és tompán fájt a derekam. Egy babára vágyó már beágyazódásos tünetnek diagnosztizálná...
13/13 Juditt16 válasza:
Nos! Velem az történt hogy 2 napig iszonyat rosszul voltam, úgy éreztem magamat mintha influenzás lennék! Nagyon ki voltam borulva de ahogy jött ment is ez az egész! Aztán kb 4-5 nappal később nem jött meg! Pozitív lett a teszt késés után 1 héttel de nem gondoltam h a "betegség" összefügg a babával! Aztán mikor a második babával próbálkoztunk megint ugyan ez történt! Ugyanúgy mint az első babánál! Azóta végig gondolva a beágyazódás ütött ki engem ennyire! Pedig eszembe sem jutott volna soha! Vérzés meg barnázás nekem se volt! De így utólag visszagondolva nekem volt jele csak nem tudtam h baba miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!