Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről? Miért...

Mit gondoltok erről? Miért fáj a hasam?

Figyelt kérdés

1 hete késik a menstruációm, viszont nagyon fáj a hasam (ölem)

Ki lehet bírni de fáj. Valamint a melleim is érzékenyek olyan érzés mintha meg jönne bár mikor. De nem jön.. Tegnap együtt voltunk a férjemmel és bennem ment el mivel babát szeretnénk, és tegnap az ondóval együtt enyhébb barnás folyás volt ami ma délutánra meg szűnt. Reggelre szinte alig volt csak borsó nagyságúra biszkolta a betétet. Napokban lesz szabadnapom akkor tudok tesztet venni.. De nagyon félek mégse lesz baba és majd meg jön..

25. n

2022. dec. 4. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
Írd majd meg hogy milett☺️
2022. dec. 7. 07:51
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Pedig légy tisztába vele, hogyha bekerülsz állami kórházba tb nélkül, akkor közpénzből látnak el. Amit majd egyszer neked kiszámláznak. Ukránok előszeretettel csinálják ezt jóval a háború kezdete előtt. 2016-ban Budapestre hordták az ukrán gyerekeket kórházba, mert Magyarországon alanyi jogon jár gyerekeknek az ellátás.
2022. dec. 7. 10:06
 23/25 A kérdező kommentje:

[link]

Vettem tesztet! Nagyon bolodg vagyok és nem tudom el hinni.

ez tényleg az?

Mindenki nyugodjon meg nem megyem állami kórházban, onnan úgyis el küldenek, magán úton fogok menni 1x. Utána el rendezem a papírokat és mindent. Vélemény a tesztről?

2022. dec. 7. 17:45
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

gratulálok! A látottak alapján nyilván pozitív :)

Csinaltasd meg azt a tb-t. :) az a biztos

2022. dec. 7. 17:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Szép pozitív!

Sok sikert a továbbiakhoz!:)

2022. dec. 7. 19:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!