Mit gondoltok erről? Miért fáj a hasam?
1 hete késik a menstruációm, viszont nagyon fáj a hasam (ölem)
Ki lehet bírni de fáj. Valamint a melleim is érzékenyek olyan érzés mintha meg jönne bár mikor. De nem jön.. Tegnap együtt voltunk a férjemmel és bennem ment el mivel babát szeretnénk, és tegnap az ondóval együtt enyhébb barnás folyás volt ami ma délutánra meg szűnt. Reggelre szinte alig volt csak borsó nagyságúra biszkolta a betétet. Napokban lesz szabadnapom akkor tudok tesztet venni.. De nagyon félek mégse lesz baba és majd meg jön..
25. n
Köszönöm szépen a válaszokat!
Holnap nem dologzom ezért tudok tesztet venni.. Ha pozitív lesz akkor orrvoshoz megyek.
Remélem magán orvos el vállal mivel jelenleg Magyarországon tartózkodom! De nem vagyok Magyar állampolgár!
miért ne vállalna el..?
itt dolgozol? van lakcimed? van tb-d? ha van akkor allami rendelesen is ellátnak.
Sztem amúgy a maganellatasban is kérnek tajkartyat, vagy nem? Valamiért nekem úgy rémlik, de már olyan régen volt amikor én anno elsőre bejelentkeztem a nodokimhoz, hogy nem vágyom ebben biztos.
Én egyébként csongrád megyei vagyok. A munkahelyemen rengeteg szerb és még tobb szerbiai magyar dolgozik. Van lakcímük, TAJ számuk, szóval az, hogy valaki nem szerezte meg a magyar állampolgárságot vagy netán nem csak magyar állampolgár hanem kettős, attól még kell utána fizetni tb-t, ezért mertem feltetezni. :)
14# hogy tartanának már el a te pénzedbol?
Saját lakásunk van ahol élünk,
Párom Magyar állampolgár, 1 hete dolgozom a cégnél, van munka vízummom.
De nem is ez a lényeg!
Ma veszek egy tesztet mivel még ma se jött meg..
Remélem össze jött a baba, 😟🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!