Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről? Miért...

Mit gondoltok erről? Miért fáj a hasam?

Figyelt kérdés

1 hete késik a menstruációm, viszont nagyon fáj a hasam (ölem)

Ki lehet bírni de fáj. Valamint a melleim is érzékenyek olyan érzés mintha meg jönne bár mikor. De nem jön.. Tegnap együtt voltunk a férjemmel és bennem ment el mivel babát szeretnénk, és tegnap az ondóval együtt enyhébb barnás folyás volt ami ma délutánra meg szűnt. Reggelre szinte alig volt csak borsó nagyságúra biszkolta a betétet. Napokban lesz szabadnapom akkor tudok tesztet venni.. De nagyon félek mégse lesz baba és majd meg jön..

25. n

2022. dec. 4. 21:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Holnap nem dologzom ezért tudok tesztet venni.. Ha pozitív lesz akkor orrvoshoz megyek.

Remélem magán orvos el vállal mivel jelenleg Magyarországon tartózkodom! De nem vagyok Magyar állampolgár!

2022. dec. 6. 17:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

miért ne vállalna el..?

itt dolgozol? van lakcimed? van tb-d? ha van akkor allami rendelesen is ellátnak.

2022. dec. 6. 18:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Nincs tb-m és lakcímem se mivel mint mondom nem vagyok Magyar állampolgár! Munka vízummal vagyok az országban! A cégben nem vagyok még be jelentve . Ezért gondoltam majd magán klinikára menni .
2022. dec. 6. 18:45
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Húha. Akkor a cég is simlis, ha nem fizeti utánad a járulékokat. Értsd, adót csal, te pedig feketém dolgozol. Nem ver meg az Isten, ha van tb-d. Ha elüt a villamos és a mentő bevisz a kórházba, megmentenek, ellátnak és olyan számlát sóznak a nyakadba, hogy életed végéig fizetheted. És téged miből látnak el? Abból a pénzből amit én, meg a többi adózó magyar befizet adó címen.
2022. dec. 6. 19:02
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

Sztem amúgy a maganellatasban is kérnek tajkartyat, vagy nem? Valamiért nekem úgy rémlik, de már olyan régen volt amikor én anno elsőre bejelentkeztem a nodokimhoz, hogy nem vágyom ebben biztos.

Én egyébként csongrád megyei vagyok. A munkahelyemen rengeteg szerb és még tobb szerbiai magyar dolgozik. Van lakcímük, TAJ számuk, szóval az, hogy valaki nem szerezte meg a magyar állampolgárságot vagy netán nem csak magyar állampolgár hanem kettős, attól még kell utána fizetni tb-t, ezért mertem feltetezni. :)

2022. dec. 6. 19:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tb magánellátásban az eeszt miatt kell, mert az orvosoknak eesztbe szolgáltatási kötelezettségük van, valamint e receptet csak így tudnak felírni.
2022. dec. 6. 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Tehát akkor kell hozzá a TAJ szám? Bocs, csak érdekel, ha már így szóba jött
2022. dec. 6. 20:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 6. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a taj, de szokták kérni az eeszt miatt. Ha nem adod meg, akkor nem kerül fel a felhőbe a lelet és elektronikus receptet sem tud adni. Szeretik, ha van, de nem kötelező.
2022. dec. 6. 22:54
 20/25 A kérdező kommentje:

14# hogy tartanának már el a te pénzedbol?

Saját lakásunk van ahol élünk,

Párom Magyar állampolgár, 1 hete dolgozom a cégnél, van munka vízummom.

De nem is ez a lényeg!

Ma veszek egy tesztet mivel még ma se jött meg..

Remélem össze jött a baba, 😟🥰

2022. dec. 7. 06:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!