Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez már elég erős...

Szerintetek ez már elég erős teszt?

Figyelt kérdés

19. dpo

Több korai veszteség miatt tesztelek még egy darabig. Az előző egészséges terhességemnél már egyforma erős volt a két csík ilyenkor.

[link]

febr. 1. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem elég erős, gratulálok!🤗
febr. 1. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha megfelelően erősödött eddig is akkor ez teljesen rendben van. Lehet az ovu se pont akkor volt mikor gondolod. Nem az számít hanyadik dpora milyen erős hanem hogy előtte 2 naponta látványosan erősödött e. Nekem is több kémiaia és sajnos missed ab is volt. Szóval én is “mániákusan tesztelek”. Volt olyan hogy erős tesztem lett 17. dpo környékén, előtte viszont nem nagyon csak minimálisan erősödtek. Az sem volt rendben, hiába húzott bele akkor éppen a teszt. A rendben lévő terhességeknél az elejétől határozottan erősödött. Ha neked is határozottan erősödik akkor nyugodj meg. Akkor van esély…. És persze az is ott van hogy van akinek szépen erősödik és akkor sem marad meg. Utálatos és kiborító dolog de semmire nincs garancia. Én is az első UHra várok és lassan megbolondulok ettől a bizonytalanságtól… kitartás.. ha többet akarsz tudni inkább nézess hcgt vérből 2 naponta az többet mond… engem az se nyugtatott meg mondjuk hiába növekedett szépen az elején. 12 hétig meg csak nem mehetek minden második nap. Drukkolok!
febr. 1. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy erős pozitív teszt. Ugyanakkor tudni kell, hogy a terhességi teszt erőssége semmilyen információval nem szolgál az embrió állapotával kapcsolatban. Ettől függetlenül sajnos még megszakadhat a terhesség, reménykedni kell, hogy minden rendben lesz. Kívánom a legjobbakat!
febr. 1. 06:56
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok anyuka leszel! Remélem minden rendben lesz veled!🤗
febr. 1. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Elmaradt mensi után már nincs jelentősége. Nekem két hét után se lett egyforma a két csík.

Légy pozitív! Jó egészséget.

febr. 1. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem mész inkább kétszer vértesztre? Nekem is volt vetélésem és arra mentem, mert a pisiteszt nem hcg mérésre szolgál. Nekem a vetélés napján (egész pontosan utána) volt a legerősebb. A másodiknál pedig az lett ilyen, mint a tiéd, amit emlékbe csináltam, hogy legyen már egy egyértelmű pozitív is, mert a többi olyan sápadt volt. Kb.40ezer volt akkor a hcg! és 26-27.dpo körül voltam.
febr. 1. 10:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Igazatok van! Bármi lehet erős teszttel is, most már csak bízni kell!

Megyek vérvételre kedden és csütörtökön,ezt elfelejtettem írni.

Facelle teszttel néztem az erősödést.

A mai már erős lett.

[link]

2. válaszoló! Minden rendben lesz az uh-án! Szorítok!

febr. 2. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!