Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Ugyan megjött...

Lehetek terhes? Ugyan megjött a menstruáció, a 4. napon tartok, de soha nem jártam még így. Megmaradt a puffadás és elkezdett égni a mellem. Ha hozzáérek nem fáj, csak ég. Nem keményebb, nem nagyobb csak ég. Tudom, mentsruálok, de felmerült bennem

Figyelt kérdés
jan. 31. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ha menstruálsz és mellette van valami szokatlan tünet miért rögtön az jut eszedbe, hogy terhes vagy? Arra esetleg nem is gondolsz hogy valami betegség?
jan. 31. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Memstrualsz asszony...hogy lennél terhes??
jan. 31. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*Menstruálsz
jan. 31. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Minden napra jut egy ilyen személy, aki ugyan ezt kérdezi... ha valaki vérzik..mi a jó istenért gondol terhességre? A tünetek semmit nem jelentenek...nem a tünetektől lesz terhes valaki.... komolyan ennyi ostoba fiatal van manapság? Nem vagyok vénasszony, de hihetetlen hova tart ez a világ...mit tanulnak ezek az iskolába? De úgy néz ki a szülők se teljesítik feladataikat...

És majd egy ilyen lányka jut majd a fiamnak...csodálatos...

jan. 31. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert mindig van valaki, akinek a szomszédja hallotta, hogy az ismerősének a lányának a menye menstruált terhesen és gondolom sokan ha szeretnének gyereket nem tudják elfogadni, hogy nem gondol egyet és már terhes is, ezért gyártanak ilyen teóriákat, hogy nem baj ha menstruál, az se ha negatív a teszt, mert ő akkor is terhes, mert az akar lenni és kész
febr. 1. 06:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...7 évig vártuk a csodát..lelkileg megviselt, de egy vércseppnél sem gondoltam arra, hogy hih na talán mégis. Lehet én vagyok rosszul bekötve. Aki nagyon nem akar gyereket az meg a mensi ellenére se tudja elhinni, hohy nem terhes. Szóval majdnem mindegy, hogy akar vagy nem akar. Na mindegy...

4#

febr. 1. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolag valaszolok de Aki azt írja h a kérdező bülye meg h menstruál meg milyen hükye hogy azt hiszi terhes, olvasson utana a mehen kívüli terhességnek. Az is fajdalommal es verzéssel jár.

Kerdező nem akartalak beszaratni nagyon ritka és ha vedekeztetek akkor nem hinnem hogy ez lett volna a hekyzet. De mindenkepp lehetséges és veszelyes allapot.

febr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!