Lehetséges, hogy az együtt lét után 7 nappal egy 10-es érzékenységű teszttel pozitívat teszteljek? Voltatok már így?
Szia! Ha a picur is akarja akkor már mondhat olyat h ő mit lát, de persze ilyenkor még nem mondják meg 100%-ra! Drukkolok h lássátok h mi van a lábacskái között :)
Majd írj h milyen volt a kukucs :D
Sziaaa
Kiscsaj lesz, én megálmodtam :)
(I)
Sziasztok Csajok!Minden a legnagyobb rendben és lehet hogy kislány!De még egyáltalán nem tuti!! :)
Még nem élem bele magam!Valakinek azóta itt pozi teszt??
Egy hónapja,mikor a rákszűrést is megcsinálták, akkor 33napra jött meg,előtte volt h 50napra, ezért is mentem el,de nem adott semmi gyógyszert mert szerinte nincs semmi bajom,semmi elváltozás,még fertőzésem se ami befolyásolhatná!
Így próbálkoztunk, volt is a kritikus napokon sex,utána egy nap barnázásom,de már ez is egy hónapja h volt,és a teszt még mindig negatív.Pattanásosodom,fehér folyásom van,bár a párom szerint a melleim keményedtek.
Hétvégén újra tesztelek,van még otthon x-epil.
Értem.Csak azt nem, hogy ok. hogy nincs semmi elváltozásod, hála az égnek, de az 50 nap akkor is rengetek, legalább valamit írhatna ami beállítaná a ciklusodat és könnyebb lenne kiszámolnod, hogy mikor vannak azok a bizonyos kritikus napok!Mert ez így elég durva!Sajnálom... :(
De azt szoktam mondani, hogy amíg nem jön meg van remény!! :) Remélem nem sokára arról írsz majd nekem, hogy te is gömbölyödsz!! :D Nagyon szorítok!!!Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!