Korai volt még tesztet csinálnom ha 3. -án voltam együtt a férjemmel és 25ös érzékenységű tesztel csináltam?
Figyelt kérdés
folyamatosan hányingerem van és pisilni is sokat járok szinte félóránként pedig nem vagyok felfázva és nem csíp ha pisilek!2009. dec. 13. 19:38
1/3 anonim válasza:
Szia, nem szeretnélek elkeseríteni, de korai volt a teszt. A hányinger pedig végképp, inkább pszichés oka lehet, vagy valami más.
Pár nap türelem, aztán újra tesztelhetsz. Sok sikert!!! :)
2/3 anonim válasza:
Ha 3-án voltál együtt a férjeddel, akkor a legkorábbi időpont, amikor teszteljetsz, 3+14= december 17-e, és akkor is 10-es érzékenységű teszttel, első pisiből.
Most még hiába tesztelgetszt, nincs benned elég HCG hormon, a tesztnek meg van egy alsó méréshatára: 25 mikrogramm/mililiter. Fogantatás után minimum két hétnek kell eltelnie, mire a vizeletben ennyire nő a HCG szintje, de gyakran még ennél is több időnek. Két héten belül tesztelni csak pénzkidobás és felesleges fejfájást okoz.
3/3 anonim válasza:
Úgy van ahogy az előttem levő írta. Kb. 14 nap az együttlét után, amikor is mutathat valamit a teszt. Az is fontos, hogy akkor volt-e az ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!