Lehetséges, hogy az együtt lét után 7 nappal egy 10-es érzékenységű teszttel pozitívat teszteljek? Voltatok már így?
Ne aggódj, nem lesz semmi baj, szeded a gyógyszert, biztos meggyógyulsz előbb utóbb.
Olvass utána,hogy milyen gyógynövényből lehet ülőfürdőt csinálni,mert amikor olvastam azt írta,h már akár egy is meggyógyíthat!!!
Nagyon gratulálok a kis csöppséghez! Fotót nem kaptál róla?
10-21 18:12-es voltam:)
Szia!Köszi a tippet, de dokim letiltott mindenféle ülőfürdőről!Most nem kaptam róla képet, de már van róla 2!
Remélem rendbe jövök mert elég fájdalmas és kellemetlen!
Szép estét!
Sziasztok!Végre túl vagyok a felfázáson, el sem hiszem, ráadásul mellette aztán még jól meg is fáztam, hát szörnyű volt!Nem is tudom mikor voltam utoljára ilyen beteg! :S
De minden ok.A méhnyakam picit megrövidült, de zárt, a doki szerint nem kell aggódnom. Jövőhéten hétfőn megyek megint és akkor majd megint írok!Sziasztok!
Sziasztok!Ma voltam dokinál 11 hetes vagyok a baba 45mm és már érzem egy egy erősebb mozdulatát!Minden rendben, csak most meg hüvelykúpot kaptam mert az antibiotikumok felborították a hüvelyflórámat és elkezdtem iszonyúan viszketni, de doki szerint nem vész a kúp hamar rendbe tesz.
Egyenlőre ennyi, majd még jelentkezem!Sziasztok!
Szia!
Nagyon örülök, hogy írtál!!! Tartsd meg ezt a jó szokásodat a jövőben is!!! :)
Ne aggódj, mert ha a baba maradni akar, akkor az ég is leszakadhat, akkor sem lesz baj. Már pedig a kezdeti sokkot is kibírta.
Az ülőfürdős voltam :)
Sziasztok!Végre minden rendben van velem és semmi nem kínoz!! :D Le is kopogom kopp-kopp!Remélem most már zökkenőmentes lesz a babavárásom!Majd még jelentkezem!
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!