Megszakitásos közösüléstól lehetek terhes?
Figyelt kérdés
1 hete késik és hányingerem is van, szerintem igen, de aférjem nem hiszi el. :(2010. szept. 29. 12:02
11/16 anonim válasza:
Ja és szoptattam mellette.
Zoé anyukája
12/16 A kérdező kommentje:
pétekig várok, ha addig nem jön akor csinálok tesztet.
2010. szept. 29. 14:13
13/16 anonim válasza:
Hát igen, a megszakításos együttlétnek elég nagy a hibaaránya.. ezért nem biztonságos! Az előváladék alaphelyzetben természetesen nem tartalmaz spermiumot (biológia), de ha egy nemrégi együttlétből visszamarad sperma a férfi péniszében, akkor azt kimossa az előváladék.. persze ez a mennyiség csupán annyi, amennyivel (ennek az ötszörösével is) egyértelműen meddőnek mondanak egy férfit.
A megszakítással az gond, hogy sok férfi nem érzi, hogy mielőtt elmegy, már kilövell egy adag ondót, és sajnos ez az "első adag" tartalmazza a legtöbb spermát. Ezért a hibaszázalék :-( Viszont függ attól is, hogy mennyire peteérés közelben történik az együttlét.
14/16 A kérdező kommentje:
sziasztok.ha valakit érdekel, csináltam testet, de negativ lett, de még mindig nem jött meg. váro még egy kicsit és megcsinálom majd megint.
2010. okt. 1. 14:01
16/16 A kérdező kommentje:
szerncsére nem lettem terhes. de több mint 2 hetet késett.
2010. nov. 18. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!