Facelle teszt megbízható?
Figyelt kérdés
A nem várt napján vagyok facelle halvány pozi clearblue digitális negatív. Gyógyszertárban kaptam egy másik fajta tesztet viszont az meg értékelhetetlen lett. A hasam görcsöl cicim is valószínű megfog jönni. Másnak is volt száradási csíkos ez a teszt?2022. nov. 2. 10:11
81/122 anonim válasza:
Elnézést kérek, nem állt szándékomban ártani! Másik hozzászólásomban írtam is, hogy várja ki a dokit! Talán kicsit elragadtattam magam!
#78. Igen, csak azzal, illetve később (már késés után egy-két héttel a Férjem hozott egyet a gyógyszertárból (nem emlékszem a nevére, sajnos nincs rajta), hogy legyen egy szép erős pozitív teszt is, amit el tudunk rakni.
Ez a két tesztem!
82/122 A kérdező kommentje:
Nem kell elnézést kérni nagyon aranyos vagy és gratulálok nektek :) nekem mensi sehol a cicim meg mindig nagyon faj de alhasi gorcseim megszuntek 🤷♀️
2022. nov. 5. 09:00
83/122 anonim válasza:
Köszönöm szépen!
Hát most már nagyon kíváncsi vagyok! Izgatottan várom a fejleményeket! 🙏🙂
#81.
84/122 A kérdező kommentje:
Engem is megöl a kíváncsiság már de picit félek is is hogy valami baj lehet olvastam olyat hogy méhen kívüli terhesség is lehet stb😩
2022. nov. 5. 09:17
85/122 anonim válasza:
Úgy tudom ott azért vannak más tünetek is, fájdalom, vérzés...ha nem jön meg úgyis mész orvoshoz, addig pedig ne olvasgass rémtörténeteket... 😉
86/122 anonim válasza:
Mehenkivulinel erosodni szokott.
87/122 A kérdező kommentje:
[link] mai cb második vizeletbol nem tudom már tényleg
2022. nov. 5. 14:42
89/122 A kérdező kommentje:
Nov 2 mikor kiirtam a kérdést a cb negatív volt 🤷♀️🤷♀️
2022. nov. 5. 14:45
90/122 A kérdező kommentje:
A cb digitál megbízható?
2022. nov. 5. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!