Facelle teszt megbízható?
Figyelt kérdés
A nem várt napján vagyok facelle halvány pozi clearblue digitális negatív. Gyógyszertárban kaptam egy másik fajta tesztet viszont az meg értékelhetetlen lett. A hasam görcsöl cicim is valószínű megfog jönni. Másnak is volt száradási csíkos ez a teszt?2022. nov. 2. 10:11
91/122 anonim válasza:
Igen, es az 25-os. Ezek szerint emelkedik a hcg.
92/122 anonim válasza:
Olyan lehet meg, hogy ilyen koran meg a vizeletben a hcg koncentracioja valtozhat. Nekem pl. menzesz elott 3 nappal lett olyan, mint a te x-epiled, masnap ugyanolyan, 3 nap mulva erosodott.
93/122 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs már tényleg 🤷♀️
2022. nov. 5. 15:13
94/122 anonim válasza:
Nekem a predictor es a cb is pozi ugyhogy szerintem megbizhato
95/122 A kérdező kommentje:
En azt nem értem hogy a többi miert halvany pozi
2022. nov. 5. 19:07
96/122 A kérdező kommentje:
Épp hogy épp hogy
2022. nov. 5. 19:07
97/122 anonim válasza:
Nekem anno így alakult:
Nemvárt napjától halvány 10-es tesztek, majd a késés után 3 nappal a digitális cb 1-2 hetet mutatott, de én ott már tudtam hogy jót nem jelenthet, mert kizárt volt hogy olyan későn fogant, plusz úgy számoltam a tesztek alapján, hogy túl lassan növekszik a hcg. 2 nappal később meg is jött sajnos. Reméljük nálad jobban alakul a történet.
98/122 anonim válasza:
De akkor hogy lehet hogy megis pozitivat teszteltel? 😳
99/122 A kérdező kommentje:
Vissza számolva nekem akkor volt ovum naptár szerint 2 naponkent lefekudtunk. Tehát a foganas lehetséges azon a heteken 4 napja késik neked mennyit késett?
2022. nov. 5. 20:33
100/122 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy elindul valami vagy nem tudom. Nov 2 a cb negatív volt a kérdésemben is látható mai nap második vizeletbol 1-2hetet ír az orvos nem látott semmit uh n tehát ha igy is van hogy az vagyok 5 hét alatt nem látni uh n semmi.. Viszont a cicim az nagyon faj most a megakar jönni érzés kezd múlni szédülök és egész nap aludnék nagyon fáradt vagyok hányingerem nincs egyáltalán talán még a fejem az szokott tompán fájni de ez lehet vernyomasproblemai is mivel nekem mindig alacsony
2022. nov. 5. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!