Facelle teszt megbízható?
Figyelt kérdés
A nem várt napján vagyok facelle halvány pozi clearblue digitális negatív. Gyógyszertárban kaptam egy másik fajta tesztet viszont az meg értékelhetetlen lett. A hasam görcsöl cicim is valószínű megfog jönni. Másnak is volt száradási csíkos ez a teszt?2022. nov. 2. 10:11
1/122 A kérdező kommentje:
received 687178392594913
2022. nov. 2. 10:12
3/122 anonim válasza:
Próbáld meg élesebben fotózni. Mintha látnék valamit. Ez egy 10-es teszt. A cb digitális milyen érzékenységű?
5/122 anonim válasza:
Ha a facelle időben jött ki, és rózsaszínes/pirosas (nem szürke) akkor itt bizony baba van a dologban.
Ha csak nem kémiai volt..
6/122 anonim válasza:
Nekem a kémiainál nézett ez ki így. Mondjuk kicsit egyértelműbben pozitív volt, és a digitális cb is 1-2-t mutatott. (A digitális clear blue kevésbe érzékeny, 25-ös teszt.) Nézted valamivel mikor lehetett az ovud? Lehetett később mint a középidő?
7/122 A kérdező kommentje:
Időn belül jött de viszont én a cb digitálisnak hinnék :/ antibiotikumot szedtem és petefészek gyulladásom volt nálam ezért inkább a terhesség kizart színe az nem szürke de viszont nagyon halvány
2022. nov. 2. 10:49
8/122 A kérdező kommentje:
Igen naptár szerint 19 én
2022. nov. 2. 10:56
9/122 anonim válasza:
A naptar szerint az nem pontos. Ovu teszt lehet 2-3 nappal kesobb mutatta volna,akkor pedig simán benne van hogy nem vart napjan halvany a teszt,mert később volt ovud is. Holnap, holnapután ismeteld meg a tesztelest.
10/122 anonim válasza:
Nekem mindig megbizhato volt, pontosan mutatta (2 gyerekem van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!