Milyen terhességi tesztet NE vegyek? Kíváncsi lennék saját tapasztalatokra, ami nálatok fals eredményt mutatott!
Facelle a legjobb, kb ugyan olyan hamar mutatja mint a predictor, ezért jobban megéri, mert olcsóbb. A legkorábban ez a kettő mutat pozit.
Az xepil sokszor olvasom, hogy szellemcsíkos, illetve saját bőrömön is tapasztalhattam és később is lesz pozitív, 25-ös érzékenységű. Az expect : hát olyat korabbi terhességemnél csináltam,szintén később volt halvány pozitív.
Szia, tesco-ba is kapható x-epilt semmiképp. Alig akarta kimutatni, szinte nem is látszódott a reggeli első vizeletből.
Aztán aznap vettem egy érzékenyebb tesztet és délután teszteltem,erős pozitív volt rajta.
Első baba.
24/L
Első vagyok. Viszont, ha valaki megvárja, hogy késsen legalább két napot, vagy többet, akkor gyakorlatilag bármelyik teszt szépen ki fogja mutatni.
Az első válaszom inkább a korai tesztelésre vonatkozik. Mint én, aki 9 dpo-tól tesztelt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma kellene megjönnie, tudom várnom kéne még egy-két napot, de annyira szeretnék már babát, nem bírom idegekkel ezt a várakozást! :(
Én xepilt és facellet is használtam, elmaradt menzesz első napján, mindkettő egyértelműen pozitív volt, csak az xepil halványabb volt.
Mással nem próbálkoztam, és korán se akartam tesztelni, úgyhogy ezek alapján azt mondanám a facelle elég tuti. Xepil meg jó, ha már terhes vagy, de ilyen korai állapotot nem fogsz szerintem tudni nézni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!