Facelle teszt megbízható?
Figyelt kérdés
A nem várt napján vagyok facelle halvány pozi clearblue digitális negatív. Gyógyszertárban kaptam egy másik fajta tesztet viszont az meg értékelhetetlen lett. A hasam görcsöl cicim is valószínű megfog jönni. Másnak is volt száradási csíkos ez a teszt?2022. nov. 2. 10:11
72/122 A kérdező kommentje:
2022. nov. 4. 13:56
73/122 A kérdező kommentje:
Szetszedve talán fotón jobban látszik rózsaszín ennyire rossz a facelle? A gólyahír is 10 s teszt
2022. nov. 4. 14:06
75/122 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem ez kémiai terhesség lesz. Már sokkal erősebb kellene hogy legyen a facelle.Szerintem ne éld bele magad. Hormonjaid rendben vannak? Én sorozatos kémiaik után kaptam progeszteront és a következő hónap sikeres volt. Lehet neked sem lenne késő még egy kis pótlás.
76/122 A kérdező kommentje:
Igen nekem nem szokott késni most 3 napja késik de elég halovány ez a 10 es teszt a másik tizes teszt csak ennél is halványabb de viszont rózsaszín nagyon bizonytalan de valószínű kémiai volt
2022. nov. 4. 15:08
77/122 anonim válasza:
A Facelle nekem is ilyen volt. Tegnap töltötte a Fiam az első évét!
Ha később volt ovud, lehet ilyen a teszt. Amíg nem jön meg, van esély...
#11-es voltam
(Abban a hozzászólásban ott a tesztem is.)
78/122 A kérdező kommentje:
Csak azzal teszteltél?
2022. nov. 4. 16:11
79/122 anonim válasza:
77 már rég erősnek kéne lenni ha késöbb volt ovu akkor is!ne hitegesd. Végre egy gondolkodó kédezö aki tudja értelmezni a tesztet.
80/122 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta hogy ez még nem számít pozitívnak hiába halvány csík ha csak kettő egyforma vastagságú illetve színű csík az az egyértelmű pozitív ha 2 hét múlva nem jelentkezik vérzés és terhesség sincs akkor további vizsgálatok lesznek számtalan oka lehet a késésnek(nem okoskodni szeretnék a nőgyógyászom mondta)
2022. nov. 4. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!