Tart valaki a DPO elején? Jó lenne valakivel beszélgetni, és együtt reménykedni 🥰
Ma a DPO 3nál tartok. Hivatalosan 17. - ére nem várom, de lehet most kicsúszik plussz 2 nappal a nemvárt,mert később volt az ovum. Igazából második hónap, amikor ovu tesztelek.
Valaki? 🤞🥰
Minden mensim előtt szoktam barnàzni pár napig. Volt korábban hormonsorom és jó is lett. Hát most a hónapban nem jött eddig a barna szörny, a sok negatív teszt ellenére. És itt van csavar, David 10 es teszttel próbálkoztam... Ma is negatív lett. De készült egy predi is, mert irtó gyanús vagyok magamnak. A predi erős 2 csíkos a 12. Dpo-n
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek,hogy a David teszteket dobja el... Még van pár belőle, mindennap lövök egyet, kíváncsi vagyok,mikor lesz halovány derengès rajta.
Szombatra nem várom,hétfőn 9 dpon teszteltem először halványat,a mai már egész szép 😊 többiek,nálatok mi ujság?
A
Gratulálok A! ❤️
Nekem ilyen a mai:
Már van két tesztem, ami ilyen halványka, de ott van! Holnap megjön a predi, és kiderül a titok nálam is🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!