Tart valaki a DPO elején? Jó lenne valakivel beszélgetni, és együtt reménykedni 🥰
Ma a DPO 3nál tartok. Hivatalosan 17. - ére nem várom, de lehet most kicsúszik plussz 2 nappal a nemvárt,mert később volt az ovum. Igazából második hónap, amikor ovu tesztelek.
Valaki? 🤞🥰
Nem, mivel az ovu teszt nem terhesség kimutatására való. Ha annyit olvastál, akkor tudnád, hogy az lh hormon, amire az ovu teszt reagál, az mindig jelen van a szervezetben. Illetve a jóstesztelést napokon keresztül kell csinálni, bár teljesen értelmetlen, mert mire azon rendesen megerősödik a teszt csík, addigra egy normális terhességi teszt is kimutatja.
Ne haragudj de felnőtt nő vagy gondolom, ne legyen már ilyen szörnyen nehéz kivárni még pár napot.
Nekem 8dpon full negatív volt az lh, majd 9dpon középerős lett de csak frissen, sz@radva megint alig látszott,csin@ltam egy 10 es hcgt és haloványan ott volt a 2.csík rajta.
De 6 dpo nagyon korai, lehet hogy nem tudott akkor megrepedni, és most újra próbálkozik
Én mindig elterveztem hogy várok mensi napjàig, de sose bírom ki, és addigra mindig meg is jön 🤦. De a hónapban már nem kutatok tüneteket.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!