Tart valaki a DPO elején? Jó lenne valakivel beszélgetni, és együtt reménykedni 🥰
Ma a DPO 3nál tartok. Hivatalosan 17. - ére nem várom, de lehet most kicsúszik plussz 2 nappal a nemvárt,mert később volt az ovum. Igazából második hónap, amikor ovu tesztelek.
Valaki? 🤞🥰
Mintha egy pszichiátriai kórkép lezajlását olvasnám. 😂
Nagyon rá vagytok kattanva, így nem lesz baba. Mennyivel másabb lenne, ha simán nem élntek bele magatokba kétes tünetekkel, hogy jajj meg fogant a "babó". Csak simán tesztelsz a nem várt napján és ha jönnie kellett pozitívat mutat a teszt. Ilyen egyezerű lenne, erre nezzetek meg, mit műveltek.. 🤦
Köszönjük a drukkokat!❤️
Mit művelünk? Hát témát neked, hogy belebeszélhess unalmadban..
Szerintem igen ritka az olyan babát váró, de főleg az első babát váró nő, aki ne osztaná meg reményeit / tüneteit / érzéseit valakivel. Főleg, ha nagyjából még egy időben is történnek a dolgok. Sajnos lehet, hogy egyikünknek sem jön össze, de lehet csak neki, vagy csak nekem, de az is lehet mindkettőnknek.
Ne fájjon már az egyes embereknek, mikor két nő megosztja a reményeit egymással. Tényleg ez az oldal baromira használhatatlan, mert szinte mindenhol van legalább egy oda nem illő személy, aki csak lehúzni próbál.
Igyekszem nem rá görcsölni, igyekszem lazítani, de nehéz, és jól esik beszélni róla. Amikor az embernek van egy "sorstársa" kicsit megnyugszik. Néha beszélnek róla, amúgy meg éljük az életüket. Nem értem ez miért fáj néhány embernek.
1es vagyok
Könnyű mondani hogy ne gorcsoljunk rá mikor minden vagyunk hogy végre legyen már egy pozitív tesztünk
Felpontoztam mindenkit, most lesz dolga trollrak újra 😆. 23.-ra nem várom kb.
Hajrá nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!