Tart valaki a DPO elején? Jó lenne valakivel beszélgetni, és együtt reménykedni 🥰
Ma a DPO 3nál tartok. Hivatalosan 17. - ére nem várom, de lehet most kicsúszik plussz 2 nappal a nemvárt,mert később volt az ovum. Igazából második hónap, amikor ovu tesztelek.
Valaki? 🤞🥰
Szia
De jó én 23.ára nem várom de!
Nekem 5.en volt ovum
1es vagyok nekem closti 2. hónap
Amúgy 11honapja próbálkozunk
Nekem iszonyat hol puffadok hol gorcsolok te hogy érzed magad ?
Szia!
Nekem 4.-én volt ovum.
Puffadni én is puffadok, a görcsök a mai nappal elmúltak, már a petefészkem sem érzékeny csak minimálisan. Pár napig most nagyon érzékeny volt.
Nekem az a fura, hogy nincs mellfájdalom. Mikor még nem teszteltem is tudtam mindig mikor van ovum, de rettenetesen fájt a cicim, most meg semmi jelét nem mutatja, hogy fájni akarna. Előző hónapban nagyon izgultam, most kicsit szeretnék lazítani, de hát lássuk be a DPO napok nem könnyűek 😄
1es vagyok én is ugyan így érzek lehet ezért sikeres lesz ez a hónap most én nagyon bízok ebbe a ciklusban
Akkor te 1 nappal előttem vagy
DPO (Days past ovulation)
Most miért is baj, hogy így fejeztem ki magam?
És miért lett az első válaszoló lepontozva?
Hát nem tudom mert lettem le pontozva mindegy
Izguljunk együtt és írj ha van valami új (1es voltam )
1es vagyok nagyon szépen köszönjük
Kérdező nekem olyan is van hogy sűrűn kell menni pisilni pedig nem vagyok fel fázva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!