Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

szept. 10.én voltunk együtt utoljára, előtte 3.-án jött meg de addigra el is múlt.

Nem védekeztünk, de kivette. Csak homályosak az este körülményei, én bízom benne, hogy odafigyelt de bármi megeshet...

Nos azóta 19.én volt egy sötét foltom, barnás. Másnapra pedig ömlött belőlem a vér, az elmúlt úgy csütörtökre. 3.-a körülre várnám az újabb mensit.

Nem tudom mi zajlik ilyenkor, és hogyan.

Vettem ma egy tesztet, de nem tudom mikor csináljam meg...a rossmannban vettem, olcsó és egyszerű párszáz forintos. Azt sem tudom, megbízható e.

Mit tegyek?

2010. szept. 26. 20:32
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Amúgy nem, nem jött meg a normál időpontban, csak nagyon erős fehér folyásom van... (nem szagos és nem is sárgás...hanem fehér de sűrű és sok)

Voltam orvosnál, hogy nincs e cisztám...elrendezte annyival hogy nincs...

Más egyebet nem is közölt.

Vettem mégegy tesztet és szerintem holnap reggel újra tesztelek, mert valami nagyon nincs rendben.

Elmennék én magánrendelésre meg minden, ha lenne rá keretünk.

De én sztk-s kirendelt nődokihoz járok, ő meg enyhénszólva sem ad kielégítő választ a kérdéseimre.

Tehát pofon a sz*rnak effektus.

2010. okt. 7. 14:14
 22/22 anonim ***** válasza:
kihez jársz, illetve hol? Én is sztk-shoz járok
2010. okt. 11. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!