Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

szept. 10.én voltunk együtt utoljára, előtte 3.-án jött meg de addigra el is múlt.

Nem védekeztünk, de kivette. Csak homályosak az este körülményei, én bízom benne, hogy odafigyelt de bármi megeshet...

Nos azóta 19.én volt egy sötét foltom, barnás. Másnapra pedig ömlött belőlem a vér, az elmúlt úgy csütörtökre. 3.-a körülre várnám az újabb mensit.

Nem tudom mi zajlik ilyenkor, és hogyan.

Vettem ma egy tesztet, de nem tudom mikor csináljam meg...a rossmannban vettem, olcsó és egyszerű párszáz forintos. Azt sem tudom, megbízható e.

Mit tegyek?

2010. szept. 26. 20:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

találtam a tesztről neten képet amilyet én is vettem.

[link]

akkor ezekszerint nekem negatív lett?!

2010. szept. 28. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:

szia

első hozzászóló vagyok. igen teljes mértékben negatív, de én akkor is azt mondom, hogy korai volt. (de mivel ugyanúgy volt meg mindkettőnknek, nagyon minimális az esély eleve a terhességre) én mindenképp megvártam volna, hogy megjöjjön

2010. szept. 28. 20:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Szétvetett az ideg, így nehéz. :)
2010. szept. 28. 20:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló, ha tudod mikor volt aktus, akkor ahhoz képest egyszerűbb számolni, hiszen az TÉNY, míg a pont középidőben lévő peteérés csak FELTÉTELEZÉS.

Persze akadhatnak extrém helyzetek, de az igencsak ritkább, mint a nem középidőben érő pete:S

KÉrdező: hétvégén csinálj még egy tesztet, de nem valószínű, hogy terhes vagy. Ez a mostani meg abszolút negatív.

Hacsak nem vagy statisztikai csoda, akinél minden "ritkán" és "extrém esetben" bejön, akkor nem vagy terhes:DDD

2010. szept. 28. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó hozzászóló. Ha elolvastad volna a kérdező leírását, akkor te is láthatnád, hogy mikor volt aktus, mikor volt meg neki előzőleg, illetve mikorra várható a következő, s így rájössz, hogy 10-én csak akkor lehetett peteérése, ha neki nem középidőben van. Ráadásul azt írja, hogy okt. 4-re várja, így abból az is kiderül, hogy nem 28 naposak a ciklusai. Amúgy mivel nekem is pont ugyanígy volt meg és véletlenszerűen pont én is együtt voltam a párommal, de mi nem is védekeztünk (mi szeretnénk babát, bár 10-e még korai egy peteéréshez 28 napos ciklus esetén is), ezzel ellentétben a kérdezőnél a srác elvileg időben kiszállt. (igen tisztában vagyok vele, hogy előváladéktól is lehet terhesség) Ezektől független én azt mondom, hogy a kérdező nem terhes és korai volt a teszt. (első hozzászóló)
2010. szept. 29. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes szerintem19.-én volt várzásed ami nem normális dolog.Szerintem menj el orvoshoz és nézesd meg magad.

Mivel 19.-én volt vérzésed igy nem igen jöhetett meg a napokban,ha mégis megjött akkor ott valami gáz lehet.

2010. okt. 4. 18:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Hú ha valamit én itt nagyon nem vágok,, kinagyítottam a képet amit feltöltöttél, a te tesztedről..mi az a vastag piros másik vonal a kék részen..nem a kontrol fehér részre gondolok..ott látom a vastag pirosat..de jobbra tőle ott ahol semmi keresnivalója nem lenne mi az a vastag piros csík? Én csináltam már ilyen facelle tesztet azon ott nem volt semmi..???????????
2010. okt. 5. 10:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Én sem tudom ezt a tesztet értelmezni. Mert ha 2 csík van, akkor terhes nem? Ha csak a kontrollcsík jelenik meg (ami szerintem a kék mezőben van) akkor nem terhes. Vagy ez a teszt másképp működik???
2010. okt. 5. 12:34
 19/22 anonim ***** válasza:

szia!

megjött időre?

2010. okt. 6. 09:59
 20/22 A kérdező kommentje:
A másik csík a kék mezőben valójában nem egy csík hanem a teszt domborulata, csak ahogy ráesett a fény, csíknak tűnik...
2010. okt. 7. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!