Szerintetek terhes vagyok? Hogy csináljam?
szept. 10.én voltunk együtt utoljára, előtte 3.-án jött meg de addigra el is múlt.
Nem védekeztünk, de kivette. Csak homályosak az este körülményei, én bízom benne, hogy odafigyelt de bármi megeshet...
Nos azóta 19.én volt egy sötét foltom, barnás. Másnapra pedig ömlött belőlem a vér, az elmúlt úgy csütörtökre. 3.-a körülre várnám az újabb mensit.
Nem tudom mi zajlik ilyenkor, és hogyan.
Vettem ma egy tesztet, de nem tudom mikor csináljam meg...a rossmannban vettem, olcsó és egyszerű párszáz forintos. Azt sem tudom, megbízható e.
Mit tegyek?
szia
első hozzászóló vagyok. igen teljes mértékben negatív, de én akkor is azt mondom, hogy korai volt. (de mivel ugyanúgy volt meg mindkettőnknek, nagyon minimális az esély eleve a terhességre) én mindenképp megvártam volna, hogy megjöjjön
Kedves első válaszoló, ha tudod mikor volt aktus, akkor ahhoz képest egyszerűbb számolni, hiszen az TÉNY, míg a pont középidőben lévő peteérés csak FELTÉTELEZÉS.
Persze akadhatnak extrém helyzetek, de az igencsak ritkább, mint a nem középidőben érő pete:S
KÉrdező: hétvégén csinálj még egy tesztet, de nem valószínű, hogy terhes vagy. Ez a mostani meg abszolút negatív.
Hacsak nem vagy statisztikai csoda, akinél minden "ritkán" és "extrém esetben" bejön, akkor nem vagy terhes:DDD
Nem vagy terhes szerintem19.-én volt várzásed ami nem normális dolog.Szerintem menj el orvoshoz és nézesd meg magad.
Mivel 19.-én volt vérzésed igy nem igen jöhetett meg a napokban,ha mégis megjött akkor ott valami gáz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!