Szerintetek terhes vagyok? Hogy csináljam?
szept. 10.én voltunk együtt utoljára, előtte 3.-án jött meg de addigra el is múlt.
Nem védekeztünk, de kivette. Csak homályosak az este körülményei, én bízom benne, hogy odafigyelt de bármi megeshet...
Nos azóta 19.én volt egy sötét foltom, barnás. Másnapra pedig ömlött belőlem a vér, az elmúlt úgy csütörtökre. 3.-a körülre várnám az újabb mensit.
Nem tudom mi zajlik ilyenkor, és hogyan.
Vettem ma egy tesztet, de nem tudom mikor csináljam meg...a rossmannban vettem, olcsó és egyszerű párszáz forintos. Azt sem tudom, megbízható e.
Mit tegyek?
Szia!
Tesztelni még semmiképp se tesztelj, az túl korai lenne. Csak akkor tesztelj, ha nem jön meg időben (ami kb. okt. 1-je) A vérzés más is lehetett. Erős fájdalom nem kísérte? (akkor lehetett egy ciszta is, ami kidurrant, s kivérezted) Én azt javaslom, hogy ha a következő menstruációdkor nem jön meg, akkor csinálj tesztet, s utána menj el orvoshoz is (függetlenül a teszt eredményétől, mármint arra gondolok, ha negatív lesz)
Amúgy nekem is szept. 3-án volt meg, mi 10-én együtt voltunk, nem védekeztünk, de én biztos vagyok benne, hogy nem lettem terhes. (most lehet írni, hogy ezt nem tudhatom, de én tudom) A 10-e korai még, kevés rá az esély, hogy terhes legyél. Ha pedig nem 28 naposak a ciklusaid, hanem hosszabbak, akkor biztos nem vagy terhes. Ne idegeskedj, mert attól is késhet majd. Amúgy az olcsó tesztek is kimutatják, ha terhes vagy. Milyen erősségű tesztet vettél?
25IE/L az érzékenysége.
Én remélem, hogy nem vagyok az mert már nem vagyunk együtt és nem jönne most ez jól...
Akkor majd 4.-e körül megcsinálom..köszönöm a válaszodat!
És ha negatív, akkor is menjek orvoshoz?
Szia!
Az akkor 25-ös érzékenységű. Akkor semmiképp se csináld meg mensi előtt. Igen mindenképp menj orvoshoz, mert a havi közbeni vérzés nem normális dolog, s ha ciszta azzal is legyél tisztába, hogy kivérezted-e mindet, vagy van-e még a szervezetedbe. Mondjuk te nem akarsz kisbabát, de a ciszta nehezíti a teherbe esést. Nekem is volt cisztám, kidurrant, volt amit kivéreztem, volt ami nem jött ki. Most fogok 30-án ultrahangra menni, hogy az előző havi mensimmel kiürült-e a szervezetemből az alvadt vér, vagy még nem és várhatom, hogy mi lesz a következő lépés. :-(
Ha 10-én voltatok együtt utoljára, akkor már kimutatná egy teszt. Ma 26-a van, vagyis 16 nap telt el. A spermiumok átlag 3 napot élnek, a beágyazódás átlag 12 nap. Vagyis ha terhes vagy, akkor a teszt már hamarabb is kimutatja, mint jövő hét vége.
Saját vélemény, hogy nem vagy terhes, az erős vérzés is erre utal. Elképzelhető, hogy próbált beágyazódni, de nem tudott, és amikor levált, természetesen vitte magával a nyálkahártya egy darabját is, innen a vérzés.
Szerdán tesztelj, ennyi idő után kimutatja még a 25-ös is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!