Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a nem várt menzi elmaradá...

Csak a nem várt menzi elmaradása utána érezhető a méh szurkálása, vagy már most, előtte egy nappal is éreznem kellene?

Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát,de már sokszor csalódtam!Holnap van a piros betüs nap,de nem érzek semmi különöset.A mellem az nagyon fáj,de nem a mellbimbóm,inkább olyan izlomláz szerü fájdalom.Ezen kívül semmi más jel!Sokan írjátok a szurkálást a hasban.Ennek mikor kellene jelentkeznie??Köszi a válaszokat.
2008. jan. 3. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Ez nem igazán szurkálás,hanem olyan érzés,mint amikor megjön a mensid,de mégsem.Szóval menstruációs jellegü fájdalom,mensi ne´lkül.Mi is sokáig vártunk,de meg lett az eredme´nye.

37hetes kismama.

2008. jan. 3. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet, hátha mutat valamit. Én is menzi elmaradása előtt csináltam és halványan, de pozitív lett. De ha negatív lesz, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak még nem termelődött annyi HCG a szervezetedben. Szorítok!
2008. jan. 3. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem amikor meg kellett volna jönni az 5. naptól kezdett a derekam fájni, de tényleg nem szurkáló jellegű volt a fájdalom, inkább menstruációs görcshöz tudnám a leginkább hasonlítani úgy éreztem mintha leszakadt volna a derekam, de ez sem biztos, hogy mindenkinél jelentkezik. A barátnőm észre sem vette, hogy terhes csak a 8. héten mondta az anyuja, hogy jól megnőtt a melled nem vagy terhes és az volt. Viszont a mellembe néhányszor elég rendesen belenyilalt! Szorítok neked!

(22. hetes kismama)

2008. jan. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!