Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt elmaradása után 2...

Nemvárt elmaradása után 2 nappal teszteltem, korai volt még?

Figyelt kérdés

Azért bizonytalanodtam el, mert a teszten(expect gyorsteszt, 1 perc alatt eredmény, 10 perc után értékelhetetlen) először megjelent az eredmény ablakban egy csík(jó erősen), aztán kb egy perc múlva eltűnt, és csak ezután jelent meg a tesztablakban (halványan).

Kb aktus után két héttel vagyok most.

Vegyek másfajta tesztet, vagy ez már esélytelen? De akkor miért jelent meg a csík az eredményablakban?

2009. jún. 12. 06:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt senki nem tudja neked megmondani, hogy biztos esélytelen-e. Én várnék még 2-3 napot legalább, ha addig sem jönne meg, csak akkor tesztelnék újra. Én másfajta teszttel teszteltem, de úgy emlékszem, hogy a kontroll csík először azon is rózsaszín volt pár pillanatig, majd kifehéredett és utána újra rózsaszín lett.
2009. jún. 12. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, tuti sz.ar a teszt. Vegyél a rossmannban easy pregnancy-t, az tuti jó, és még ma felhasználhatod, mert bármely napszakban elvégezhető. Nem teszteltél korán!!!
2009. jún. 12. 07:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rossz a teszt én a helyedben vennék egy másikat! Én a Gravi HCG-t ajánlanám, mert az TUTI kimutatja ha baba van!
2009. jún. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!