Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteltetek már negativat a...

Teszteltetek már negativat a mastruáció elmaradása után pár nappal, úgy, hogy utána kiderült, hogy mégis babát vártok?

Figyelt kérdés
Nem jött meg már 4. napja,egész nap elvégezhető tesztet vettem ami negativ lett. De én mégis kétségek között maradtam. Voltatok már ugy,hogy negativ után kiderült,hogy terhesek vagytok?
2011. ápr. 12. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Várj még egy kicsit mert lehet hogy meg fog jönni.Érzel valamit tudod amikor megjön???A reggeli pisiből jobb lenne tesztelni 1-2 nap múlva.
2011. ápr. 12. 16:47
 2/12 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok!! Bár nekem 8.napja késik..ma délután teszteltem x-epillel és negativ lett.. Midenesetre szerintem te is végezz egy reggeli vizeletes tesztet is ha csak addig nem jön meg.:)
2011. ápr. 12. 18:32
 3/12 A kérdező kommentje:
És Te úgy érzed,hogy terhes vagy? Én igen...van valami tüneted?
2011. ápr. 12. 18:42
 4/12 anonim válasza:
Igazából 1hete puffadtnak,keménynek érzem a hasam...ami mostanra elmúlt..a melleim pedig néha fájnak de nagyon picit elváltozás viszont nincs rajtuk..szerintem inkább csak beképzelem..:(
2011. ápr. 12. 18:45
 5/12 anonim válasza:
És neked milyen tüneteid vannak?? Előző válaszoló voltam!!
2011. ápr. 12. 18:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Azon kivül,hogy nem jött meg igazából semmilyen. Azaz talán fáj a hasam napok óta,feszül kicsit,de lehet csak azért mert nagyon ideges vagyok. Talán a mellbimbóm is mintha sötétebb lenne,lehet furán hangzik,de nem tudom megállapitani. Az első gyerekemnél iszonyatosan fájt a mellem,most semmi...
2011. ápr. 12. 19:16
 7/12 anonim válasza:
Holnap reggel tesztelek!!:)) Drukkolok neked is a teszthez!!
2011. ápr. 12. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Az első babámmal több tesztet is csináltam (először 2-3 nap késésnél, aztán pár naponta), és 9 nap után lett először pozitív. Egy héttel később fogant.
2011. ápr. 13. 11:38
 9/12 anonim válasza:
A nem vártam előtt két nappal voltunk együtt a párommal..most már 9.napja hogy késik..2 negatív tesztem is lett(egy ma reggel,egy tegnap délután). Én is kétségek közt maradtam a tesztek ellenére is!!
2011. ápr. 13. 17:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Második és utolsó válaszoló,mi lett Veletek? Lett pozitiv teszt,vagy megjött már?
2011. ápr. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!