Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem, kereken...

Pozitívat teszteltem, kereken 4 hetes lehetek. Semmi tünetem nincs viszont, baj lehet?

Figyelt kérdés

Nincs semmit tünetem, de tényleg semmi. Barátnőm ijesztget, hogy a mellemnek feszülnie kellene, mert az az első tipikus terhestünetek egyike. De nekem semmi, puha és nem fáj egyáltalán, mintha nem is lenne pozitív az a teszt. Se puffadás, se émelygés, semmi. Orvoshoz hiába megyek, úgysem lát még semmit.

Másnál is volt ilyen?

#4 hetes #nincstünet #nincsmellfeszülés
2022. szept. 21. 06:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Nekem az elsőnél semmi nem volt :)
2022. szept. 21. 09:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerekem van, egyetlen egy terhestünetem nem volt sosem. Nem jött meg, nőtt a hasam, mozgott a hasam, szültem, szoptattam. 😄
2022. szept. 21. 10:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, volt ilyen barátnőm nekem is, aki ilyeneket mondott, meg nagyon okosnak hitte magát, meg állandóan kéretlen tanácsokat osztott, meg beleszólt mindenbe. Ráadásul hónapokkal később szült. Nagyon örülök, hogy már csak múlt idő az életemben. Borzasztó. Szerintem húzd meg most a határokat vele szemben.
2022. szept. 21. 11:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek is az embernek ellenségek, ha ilyen “barátnői” vannak. 🤷‍♀️
2022. szept. 21. 15:26
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem garantált hogy rögtön legyen bármilyen terhes tüneted nem vagyunk egyformák.Az a legelső tünet ha nem jön meg és pozitív a teszt esetleg 2 különböző is😃

1-2 hét múlva érdemes dokihoz menni akkor már kell látnia petezsákot/szikholyagot.

Barátnődet nem akarom bántani de egyáltalán nem jó ha már a legelején ilyenekkel ijesztget 😕

2022. szept. 21. 15:52
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Javaslom,hogy ne ettől a barátnőtől kérj tanácsot a terhességed során , bármiről is van szó.

Először is, még csak négy hetes vagy ..a tünetek általában később jelentkeznek. Másrészt jó lenne ,ha a barátnőd utána olvasna mielőtt baromságokat mondd. Harmadszor nincs olyan, hogy kötelező tünet... kapaszkodj meg, van akinek szinte semmi tünete nincs a terhesség alatt...

2022. szept. 21. 18:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld ezt a barátnőt :D szerintem is .

Nekem körülbelül 6-7 hetesen voltak az első tüneteim. Nyugi minden oké

2022. szept. 23. 06:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Tedd ide fel a képet a tesztről megnézzük hogy tényleg pozitív e...
2022. szept. 25. 21:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Elhiheted, pozitív, azt már csak el tudom dönteni 😅
2022. szept. 26. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező..nem azt mondtam hogy nem tudod eldönteni...csak voltak itt már "pozitív" tesztek aztán feltették és nfm volt az...de persze kivánom hogy minden oké legyen
2022. szept. 26. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!