Pozitívat teszteltem, kereken 4 hetes lehetek. Semmi tünetem nincs viszont, baj lehet?
Nincs semmit tünetem, de tényleg semmi. Barátnőm ijesztget, hogy a mellemnek feszülnie kellene, mert az az első tipikus terhestünetek egyike. De nekem semmi, puha és nem fáj egyáltalán, mintha nem is lenne pozitív az a teszt. Se puffadás, se émelygés, semmi. Orvoshoz hiába megyek, úgysem lát még semmit.
Másnál is volt ilyen?
Teljesen normális ha semmi tünete nincs az embernek.
Nekem sem volt egyik babával sem.
Ne aggódj,a barátnőd picit félre tájékoztatott. Szombaton leszek 12 hetes, kifejezett mell fájdalmam nekem sem volt. Maximum furán viszketett, vagy meg változott az alakja. Nem megy el a baba akkor, ha nincs tüneted. Valakinek van, és a szerencsésebbeknek nincsen. Ilyen egyszerű. Biztos nem szánt szándékkal riogat, de hidd el nem hiányzik neked a fölösleges stressz.
Olvass sokat a témában megbízható forrásokból, sajnos sok a népi butaság amivel le tudják húzni az embert. Fő a nyugalom! Boldog baba várást! 😻
#1 vagyok.
Semmi nem történt a melleimmel, sem az elején, sem később.
Csak az első babánál az utolsó hetekben volt 2 csepp előtejem, ami létének vagy nem létének szintén semmi jelentősége a képőbbi szoptatásra nézve.
A terhesség ilyen, van akinek csak növekszik a hasa és szül, más meg kórházba kerül annyira szarul van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!