Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jelezhet peteèrèst? Vagy...

Ez jelezhet peteèrèst? Vagy azt hogy hamarosan kiszabadul?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltunk együtt pàrommal. Nagyon erős szúràs/görcs szerűsèget èreztem az egyik oldali petefèszkemnèl mikor elmentem.

Tegnap az egèsz alhasam olyan szurkàlós volt meg a derekam is majd leszakadt. Ezek szerint akkor folyamatban van a peteèrès? Gondolom mèg nem ment vègbe a kiszabadulàs? Nem igazàn tudom ez hogy is van de azt tudom hogy ha az ovu teszt pozitiv onnan mèg 1-2 nap van a megtermèkenyitèsre. (Ovu teszt ma lett pozitiv.eddig csak halovàny volt).

2022. szept. 19. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyire ne legyél rá izgulva mert semmit sem ér. A tested nem egy gép...

Akik ennyire rá vannak stresszelve mindenbe bele magyaráznak mindent. Kicsit engedd el magad és talán nagyobb siker is lesz...

2022. szept. 19. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:

1/1.

Nem izgulok rà, de kèpzeld el volt egy vesztèsem amióta nem igazàn volt normàl peteèrèsem, igy figyelnem kell magam. Ennyi. Nem szeretnèk èn sem ennyire "figyelni" magamra. Van amikor muszàj.

2022. szept. 19. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy azt jelzi, vagy nem. Ilyen egyszerű, szerinted mi honnan tudjuk? Próbálkozzatok és majd a nem várt napján tesztelj. Egyszerű...
2022. szept. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!