Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy honapja, hogy nem...

Már egy honapja, hogy nem jött meg. Terhes lettem? Meddig várjak még, hogy biztosan tudjam hogy TÉNYLEG BABA van és nem más van a dologban?

Figyelt kérdés
Kajálás után szokott hányingerem lenni, a fejem szokott fájni néha szédülök is, és a hasam alján szoktam szuró érzést érezni de nem sürün. gyengébbnek is érzem magam és a melleim is már vagy 1honapja fájnak hason nem tudok aludni néha oldalamon sem :S tesztet nemtudom hogy csináljak -e mert lehet hogy semmi és megint bele éltem magam....
2008. dec. 22. 14:13
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
okés ma elmegyek venni tesztet és megirom....
2008. dec. 23. 10:53
 32/40 A kérdező kommentje:
pozitiv lett!
2008. dec. 23. 18:50
 33/40 anonim válasza:
Gratulalok!!! Ez egy gyonyoru karacsonyi ajandek!!!
2008. dec. 28. 11:48
 34/40 A kérdező kommentje:
hááát most nem annyira... megyek abortuszra!!!!!
2008. dec. 28. 16:30
 35/40 anonim ***** válasza:

és miért mész??? mi a baj??? nem mondod komolyan.... írj valamit..

sajnálom .

2008. dec. 28. 16:42
 36/40 A kérdező kommentje:
nem szeretném megtartani mert nem vagyok még rá felkészülve tragikusan élem ezt át már 3kilot le is fogytam .. nem akarom öt:(((
2008. dec. 28. 16:49
 37/40 anonim ***** válasza:
Na én nem értelek, egyik szavaddal ütöd a másikat.....Először "NEM AKAROM BELEÉLNI MAGAM" utána meg megyek abortuszra....
2008. dec. 28. 20:02
 38/40 anonim ***** válasza:

hát te tudod, de ne játsz egy ember életével, mert ő már egy kis élet a szíved alatt. nagyon is felelőtlenség amit csinálsz. csak gondolj bele hányan szeretnének, akiknek nem lehet stb....

javaslom te is nézd meg az abortuszos videót és biztos nem mész el.... itt van valamelyik régebbi kérdésnél beszúrva. nézdd végig, utána dönts.

nincs párod? ő mit szól hozzá?

ne tedd.

7 és fél hós kisfiú anyukája. imádom a fiam és ölni tudnék érte.....

2008. dec. 28. 20:13
 39/40 anonim ***** válasza:

Szia,

Van egy tanácsom, saját tapasztalatból. Most már tarsd meg. 10hetes leszel alhangon, mire az asztalra tesznek, és ha első babád, akkor K******L magaddal. Engem nem éppen önszántamból feltettek az asztalra 11hetesen, egy hét és élhetne a babám... ÉS most 4hónapos terhesen reménykedek, hogy még két hónapig nem írnak ki vesz terhesnek... Abortusz miatt ugyan teherbe tudsz esni, jóesetben, de a méhszáj sérül... akárhogyan is csinálják, és a következő picinél igencsak meg fogja sinyleni a szervezeted.

Ami még nagyon fontos, óriási a babád annyi idősen, és igen nagy a valószínüsége, hogy a méhed is megsértik, nem lehet babád, Engem így engedett ki a kórházból az orvosom... 4nappal a műtét után olyan darabkák jöttek ki belőlem, mehettem vissza kontrollra, és szerencsémre nem volt baj, csak oxitocint kaptam.... De mehettem volna vissza az asztalra is... Szerencsés voltam, ennyi. Végig akarod ezt élni?

2008. dec. 29. 10:37
 40/40 anonim ***** válasza:

ÚR ISTEN! nekem még a gyomrom is megfájdúlt ahogy olvasom amit csinálni akarsz. Ülj le képzeld el a babád, nézegess a neten 10 hetes magzati képeket (szépek, gyönyörűek) és utána képzeld el, hogy felfekszel egy asztalra és megölik a gyereked, akinek dobog a szíve!!!! erre gondoljál. bocsi, a kifejezésért, de ha megtudtad csinálni..... akkor tarsd meg. nehogy később ne lehessen gyereked, vagy majd amikor TE szeretnél , akkor ne legyen "büntiből!!!!!!".

NE VETESD EL!!!!!!

GONDOLKOZZÁL MÁR. én nem akarlak leszidni, megbántani, de nekem fáj amit csinálni szeretnél. sajnálom, hogy ilyen felfogásod van.

7 hós kisfiú BOLDOG anyukája

2008. dec. 29. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!