Már egy honapja, hogy nem jött meg. Terhes lettem? Meddig várjak még, hogy biztosan tudjam hogy TÉNYLEG BABA van és nem más van a dologban?
Mindenképpen tesztelj, hiszen enélkül nem tudhatod biztosan.
De a jelek alapján, sztem jó hír lesz:) Ne húzd tovább! Micsoda karácsonyi ajándék....;)
Szia,
Nyugtass meg, hogy tudok olvasni, és egy hónapja nem jött meg neked.
Meddig szeretnéd halogatni a tesztelést, ha babázol, akkor megvárnád a 20.hetet, mert akkor érzed a ficergését, és annál biztosabb jele nincs? egy hét késés után már majdnem mindenki tesztel, csak a pesszimisták várnak két hetet...
Minden tüneted rendben van egy babázáshoz.
(És ha sajnos nem baba, és ilyen nem volt még, akkor lehet egy komolyabb nyavaját rég kezelni kéne...)
Szóval "kislány" sipirc egy drogária, teszt, és hajrá, ennyi késést bármikor mutat a teszt.
Szép ajándék lesz:)
na én nem bírnám ki hogy még ma ne csináljak tesztet. ennyi idő után virítani fog a 2. volnal, hidd el (ha terhes vagy), de szerintem igen.
én 5 nap késés után csináltam, délután és pozitív volt.
majd írj hogy mi lett. !!!!!!
SZORÍTOK neked!!!
7 hós ksifiú mamija
Szia 14:29es vagyok.
Kicsit nagyon aggódsz. Viszont azt számold bele, hogy több mint 8hetes lehetsz!!! 12hetesen kötelező az ultrahang... és most jönnek az ünnepek, mikor mész egyáltalán időpontért?
Már most meg kéne lennie a papírkáidnak (labor, ekg, fogászat, védőnő....)Szóval mi lenne ha holnapra kerítenél egy nőgyógyászati látogatást....
Mikor volt az utolsó menzeszed? Novemberben, mert akkor nem késik egy hónapot...
[link] nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!