Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy honapja, hogy nem...

Már egy honapja, hogy nem jött meg. Terhes lettem? Meddig várjak még, hogy biztosan tudjam hogy TÉNYLEG BABA van és nem más van a dologban?

Figyelt kérdés
Kajálás után szokott hányingerem lenni, a fejem szokott fájni néha szédülök is, és a hasam alján szoktam szuró érzést érezni de nem sürün. gyengébbnek is érzem magam és a melleim is már vagy 1honapja fájnak hason nem tudok aludni néha oldalamon sem :S tesztet nemtudom hogy csináljak -e mert lehet hogy semmi és megint bele éltem magam....
2008. dec. 22. 14:13
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
és ez a " genetikai uh" itt megállapitják a gyerek nemét is ?????? ilyenkor mit lehet látni?
2008. dec. 22. 15:46
 22/40 anonim ***** válasza:

genetikain még nem igazán tudják megmondani esetleg 4D -sen.

Ilyenkor vizsgálják a babán:

Időpont: 12-13. hét

Vizsgálható:

koponya (BPD),

arc,

gerinc,

nuchalis oedema,

szív (négyüregű),

rekesz,

gyomor,

hasfal,

vesék, húgyhólyag,

végtagok,

lepény, köldökzsinór,

biometria (CRL, BPD, esetleg AD, AC, FL).

Célunk: fejlődési, chromosoma-rendellenességre gyanús jelek, gyanús jelek, kóros állapotok felismerése, a pontos terhességi kor meghatározása.

2008. dec. 22. 16:03
 23/40 A kérdező kommentje:
és ezt a " 4D " -es ezt nekem kell igényelnem vagy hogy ? nagyon jo lenne tudni ha tényleg terhes vagyok hogy mi lesz a gyerekem neme.!
2008. dec. 22. 16:07
 24/40 anonim ***** válasza:

12hetesen nem tudja 4dn sem, ilyen idősen a piciknek egyforma a nemi-szervük, passzív pénisznek hívják, ebből lesz majd a lányoknak a csikló, hüvely, a fiuknál a pénisz... Ja ez nem azt jelenti, hogy most döntik el mik akarnak majd lenni, bent minden a nemének megfelelő, petefészek, here. azt egy jó doki 15hetesen már látja, hogy esetleg mi lesz....

4d nem mindenhol van, elvileg nagyobb kórházakban, és magánrendelőben, nekem 13eFt lesz....

2008. dec. 22. 16:14
 25/40 anonim ***** válasza:
Amúgy egy mini emberkét, aki éppen elvan mint a befőtt odabent, csuklik, cumizik, rúgkapál... De lehet épp alszik.
2008. dec. 22. 16:17
 26/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. dec. 22. 16:39
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt szeretném kérdezni, te hány éves vagy? Ne haragudj, de ennyire felelőtlen egy felnőtt érett nő nem lehet! Meddig akarsz még várni azzal az orvossal? Aztán lekésel minden fontos vizsgálatot!
2008. dec. 22. 19:30
 28/40 A kérdező kommentje:
21 vagyok. nem kések le semmit majd holnap megcsinálom a tesztet.
2008. dec. 22. 19:43
 29/40 anonim ***** válasza:
na mi lett??????? írdd meg :) én is utánaszámoltam és 8 hetes lehetsz :) ha terhes vagy már dobog a kis szíve...
2008. dec. 23. 08:37
 30/40 anonim ***** válasza:
ja a 4D-re te jelentkezhetsz be bárhova. még 12 hetesen nem mondják meg milyen nemű, de hallottam már olyat akinek ilyen uh-n megmondták 16 hetesen. nekünk 18 hetesen mondták 4D uh-n a nemét hogy fiú. nálunk 12.000 ft volt egy 30 perces felvétel DVD-re. 2000 ft egy színes fénykép, 500 ft/darab feketefehér kép.
2008. dec. 23. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!