Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy honapja, hogy nem...

Már egy honapja, hogy nem jött meg. Terhes lettem? Meddig várjak még, hogy biztosan tudjam hogy TÉNYLEG BABA van és nem más van a dologban?

Figyelt kérdés
Kajálás után szokott hányingerem lenni, a fejem szokott fájni néha szédülök is, és a hasam alján szoktam szuró érzést érezni de nem sürün. gyengébbnek is érzem magam és a melleim is már vagy 1honapja fájnak hason nem tudok aludni néha oldalamon sem :S tesztet nemtudom hogy csináljak -e mert lehet hogy semmi és megint bele éltem magam....
2008. dec. 22. 14:13
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
holnap lesz 1hónapja hogy késik !!!!
2008. dec. 22. 15:03
 12/40 anonim ***** válasza:

14.41-es vagyok.

a kalkulátor szerint 5 hetes vagy. Ráérsz janurra időpontot kérni. nem késik ő le semmiről!!!

én 6 hetesen mentem igaz először, már volt szívhang meg minden, legközelebb 9 hetesen, majd 12 és így tovább.

Csinálj tesztet, ha pozitív, keress fel egy dokit telefonon még akár holnap és beszélj meg vele egy időpontot. ez fontos.

2008. dec. 22. 15:08
 13/40 anonim ***** válasza:
ja és hol laksz?
2008. dec. 22. 15:09
 14/40 anonim ***** válasza:
Én nem értelek, ha holnap lesz 1 hónapja hogy késik, az ugye azt jelenti hogy 2 hónapja volt az utolsó mensid. Akkor viszont már 8 hetes lehetsz, minek eddig húzni az időt én ezt nem értem....
2008. dec. 22. 15:18
 15/40 A kérdező kommentje:
kaposváron. hát jol van majd akkor megejtek egy tesztet.
2008. dec. 22. 15:18
 16/40 anonim ***** válasza:

Szia a 14:29 és a kalkulátoros vagyok,

ha jól számolom akkor okt 26án véreztél utoljára az utolsó vérzés első napja!!!! onnantól ketyeg az óra!!!! Nem pedig a nemvárt napjától, mert onnan tényleg csak 5hét ment le.

Ezért ha nov 23a lett volna a következő akkor voltál 4HETES!!!! Szóval akkor, bizony az már 8hetes...

Szóval akkor mikor véreztél utoljára és onnan számold, ne onnan hogy mikortól nem.

2008. dec. 22. 15:22
 17/40 A kérdező kommentje:
uhh:S ahogy igy belegondolok valóban igazad van akkor a lehetö leghamarabb megcsinálom a tesztet.
2008. dec. 22. 15:33
 18/40 anonim ***** válasza:

Szia,

Javaslom hogy ha tudsz holnap a nőgyógyászt is keresd fel...

Rohanós újév kezdésed lesz. De megéri.

2008. dec. 22. 15:36
 19/40 A kérdező kommentje:
oktober 27.-én jött meg volt egy 5napig és nov.-23.-a körül vártam de semmi azota se.
2008. dec. 22. 15:37
 20/40 anonim ***** válasza:
Éljen egy nappal lőttem előbbre, szóval még úgy most csináld meg a tesztet, és holnapra sipirc a doki... Egy el kell kezdeni felvenni a terhesgondozásra, ami nem egy sétagalopp, még hogy nyugtunk lehet. Kettő 12hetesen ami kb egy hónap (három hét) és neked is esedékes, az első genetikai uh, amire illik, kötelező.. vinni minden első vizsgálati eredményt. És mivel nem ismerem Kaposvár"?" adottságait, lehet húzós lesz, de lehet 11hetesen 2nap alatt meg tudod csinálni. (labor(vérkép, vizelet, vércsoport, wasser?, az utolsók két hét átfutást igényeélnek) ekg, védőnő, fogászat, háziorvos...)
2008. dec. 22. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!