Már egy honapja, hogy nem jött meg. Terhes lettem? Meddig várjak még, hogy biztosan tudjam hogy TÉNYLEG BABA van és nem más van a dologban?
14.41-es vagyok.
a kalkulátor szerint 5 hetes vagy. Ráérsz janurra időpontot kérni. nem késik ő le semmiről!!!
én 6 hetesen mentem igaz először, már volt szívhang meg minden, legközelebb 9 hetesen, majd 12 és így tovább.
Csinálj tesztet, ha pozitív, keress fel egy dokit telefonon még akár holnap és beszélj meg vele egy időpontot. ez fontos.
Szia a 14:29 és a kalkulátoros vagyok,
ha jól számolom akkor okt 26án véreztél utoljára az utolsó vérzés első napja!!!! onnantól ketyeg az óra!!!! Nem pedig a nemvárt napjától, mert onnan tényleg csak 5hét ment le.
Ezért ha nov 23a lett volna a következő akkor voltál 4HETES!!!! Szóval akkor, bizony az már 8hetes...
Szóval akkor mikor véreztél utoljára és onnan számold, ne onnan hogy mikortól nem.
Szia,
Javaslom hogy ha tudsz holnap a nőgyógyászt is keresd fel...
Rohanós újév kezdésed lesz. De megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!