Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mar biztos ha negatív akkor már nem sikerült ez a hónap se?28.an volt ovum
2022. szept. 6. 17:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarlak én is bántani, de ez már túlzás amit csinálsz. Kicsit vegyél vissza a saját érdekedben. Próbáld meg elfoglalni magad mással. Tudom ,hogy nehéz. Én is minden hónapban eljàtszom, hogy nem tesztelek idő előtt aztán persze van, hogy igen...Sőt,mikor végül megjön (de esetleg nem mindjàrt olyan erősen) akkor persze elkezdek reménykedni egy pillanatra, hogy biztos beàgyazòdàs. De!!! pár pillanat múlva rájövök, hogy mekkora hülye vagyok, és összeszedem magam. Neked is ezt javaslom. A tesztelgetésről meg szokj le. Én is azon vagyok. Bár én életemben nem töltöttem fel ide teszteket. Ez már tényleg szánalmas. Amit egyedül nem tudsz eldönteni, az negatív és pont. Ha nem jön meg időben akkor csinálsz újat pár nap múlva. Nem töltöged fel a full negatív teszteket. Attól h szétszeded, fénybe tartod, órák múlva nézegeted, nem lesz egy negatív teszt pozitív.
2022. szept. 7. 12:21
 32/34 anonim ***** válasza:
89%
Az utolsó válaszolót nem kell lepontozni, teljesen igaza van. Én is évekig teszteltem idő előtt, meg nézegettem és láttam oda nem létező csíkokat. ASztán abbahagytam az egészet, sem én sem senki más nem lesz terhes attól, hogy odaképzel valamit. Tesztelj ha késik 2 napot és ne azzal foglalkozz, hogy feszül-e a melled vagy görcsölt egyet a hasad.
2022. szept. 7. 13:49
 33/34 A kérdező kommentje:
Rendben úgy lesz most már
2022. szept. 7. 13:55
 34/34 anonim ***** válasza:
14%
En eskü mintha látnék valamit a 2.kepen 😃 kerdező ma is teszteltel?
2022. szept. 8. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!