Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mar biztos ha negatív akkor már nem sikerült ez a hónap se?28.an volt ovum
2022. szept. 6. 17:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
Felesleges volt ilyen hamar tesztelned. Majd ha késik, akkor csinálj másikat.
2022. szept. 6. 17:31
 2/34 anonim ***** válasza:
71%

Oh, nem így megy ez. Ha 2. dpo-n nem érzed, hogy rúg a baba, akkor esélytelen.

Mondd, tanultál te biológiát valaha is?!

2022. szept. 6. 17:34
 3/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm az oktatást

🙃

2022. szept. 6. 17:46
 4/34 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos nalam igy van. 3 terhessegbol 9dpon mar halvany pozi tesztem volt szoval nekem ha mar 9.dpon nem pozitiv akkor nincs baba! DE nem vagyunk egyformak! Ettol nalad meg lehet! Sok minden befolyasolja. Lehet kesobb agyazodik be vagy lassabban termel a szervezeted annyi hcgt amit kimutat a teszt. Ezert szoktak ajanlani vard meg a nem vart napjat. Aki persze kibirja a csalodast az tesztel hamarabb es attol hogy negativ akkor, kesobb siman lehet pozi!
2022. szept. 6. 18:57
 5/34 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy ciccieim feszülnek fáradékony vagyok azért hittem hogy sikerült
2022. szept. 6. 19:02
 6/34 anonim ***** válasza:
62%
Ja, hát ha a "ciccieid" feszülnek meg fáradékony vagy, az egyértelmű terhesség, mindenki tudja, hogy ezek jelzik a sikert akár már az aktus másnapján is, mert ilyen tüneteket egyértelműen nem okozhat semmi más a világon.
2022. szept. 6. 19:12
 7/34 anonim ***** válasza:
71%

Ha teljesen biztos az ovuláció időpontja, csak akkor reális a 9DPO-n történő tesztelés. Bár akkor sem szabad 100%-nak tekinteni, mivel a terhességek nagyon nagy része még azelőtt véget ér a korai szakaszban, amielőtt egyáltalán kimaradna ténylegesen a menzesz.

Kérdés, hogy az ovulációt miből következtetted ki. Ha egy telefonos applikációból, ami kb-ra behúzta neked egy adott napra az előző menstruációs ciklusok hosszából számolt statisztikai átlag alapján, akkor annak nem kell hinni. Mivel azt írod, hogy kb 8-9 DPO, így gondolom nem ovulációs teszttel követted, de nem is orvosi segítséggel UH-n keresztül a peteérést. Szóval az, hogy most negatív, még nem jelent semmit sem. Sem azt, hogy baba van, sem azt, hogy nincs, egyszerűen a te esetedben érvénytelennel és értelmezhetetlennek kell tekinteni.

Nálam háromszor volt 9DPO-n pozitív a teszt, de nálam teherbe esési gondok miatt UH-s és tesztes ovuláció követés volt, így eléggé biztos volt, hogy mikor volt a peteérés. A háromból egy esetben 8. héten vetélés lett, kettőnél pedig baba (az első tavaly született, a másodikkal most vagyok félidős).

2022. szept. 6. 19:29
 8/34 A kérdező kommentje:
Igen applikaciobol gondolom
2022. szept. 6. 19:35
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Az applikáció egy sima képlet alapján számol, semmi köze a tested valós működéséhez. Az ovuláció pontos napját akkor lehet tudni, ha ultrahanggal van követve, illetve valakinek beválik az ovulációs teszt is. De a telefonod nem fogja megmondani. 8-9 nappal feltételezett (!) ovuláció után semmilyen cicci fájdalom meg hányinger nem jelent terhességet, mert a tünetek meglétéhez olyan hcg szint kell, ami ezeket már indokolja. Magyarul ez ilyenkor sima PMS. Amúgy nem hiába mondják, hogy menstruáció esedékes napján vagy azt követően érdemes tesztelni. Nem tudom miért szeretitek magatokat ezen túráztatni tök logikátlan időpontokban. Teljesen értelmetlen.
2022. szept. 6. 20:25
 10/34 A kérdező kommentje:
[link] ez a tesztem kérnék egy kis segítséget merr mintha látnék rajta de az is lehet mert látni akarom
2022. szept. 6. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!