Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély terhességre?

Van még esély terhességre?

Figyelt kérdés

Július 27-én volt utoljára menstruáciòm.

Augusztus 29-ikére nem vártam a menstruáciòmat ami nem is jött meg. Peteérésem augusztus 23-ikán volt akkor voltunk együtt a párommal.

Már 4 éve pròbálkozunk a babával sikertelenül sajnos de erről nem is igazán szeretnék beszélni.

Tesztet csináltam de negatív.

Nagyon sokszor rohanok a wcre hogy na most tuti megjött de semmi. Most épp a derekam fáj nagyon ugyan csak a wcre rohangálok hogy biztos megjott... Olyan érzés mintha megakarna jönni de nem tudna. A melleim is nagyon fájnak.

Szerintetek ebből lehet még baba?

2022. szept. 2. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Peteérés 23an volt akkor kizárt hogy 29re várod.

Ha a lutealisod csak 6 nap akkor irany az orvos.

12-15nap a luteális szakasz.

2022. szept. 2. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy 23-án volt peteérésed? Akkor nem várhatod 29-re a menstruációt, a luteázis fázis állandó 13-16 nap.

Ha valóban akkor lett volna, akkor akár még lehet.

2022. szept. 2. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 23.án volt pé akkor még simán lehet, de akkor nem 29 a “nemvárt”
2022. szept. 2. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 23-án volt peteérésed, akkor még ki se mutatná a teszt.
2022. szept. 2. 11:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Ovuláciòs teszt mutatta a peteérést és minden honapban erzem mert nekem fájdalmas a peteeresem. Nem ertem en sem hogy most miért ilyen későn volt. Álltalában hamarabb szokott de nem sokkal akkor sem
2022. szept. 2. 12:01
 6/11 A kérdező kommentje:
És pedig 29-ikére vártam
2022. szept. 2. 12:01
 7/11 A kérdező kommentje:
33 napra szokott megjönni a menzeszem
2022. szept. 2. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most később volt ovu...a pozi lh teszt a fontos...ha később volt pozi akkor később jön a mensi...ne haragúdj, de 4 év alatt ezt már neked is illene tudni. Ha a pozi lh teszt napján voltatok együtt, esetleg 1-2 nappal hamarabb, akkor még van esély babára, de még odébb van a mensid ideje. 6-án vagy 7-én lesz esedékes.

Ki voltál vizsgálva? Nekünk 5 év volt az első sikerig és az is missed ab lett... nem vizsgáltak rendesen, csak rámondtak, hogy odabent minden ok és fogyjak kicsit... a vetélés után már kiderült az IR és a pajzsmirigy is...utána hamar jött a baba, ahogy beálltak az értékek.

Mielőbbi sikert nektek, ez a ciklus pedig még kicsit várat magára, hátha baba lesz a vége, 2-3 nap múlva megpróbálhatsz egy 10-es tesztet.

2022. szept. 2. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Voltunk kivizsgáláson velem minden rendben. A páromnál vannak gondok sajnos
2022. szept. 2. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy 29-re nem vártad, viszont most később volt peteérés ezért a menzesz is később lenne aktuális, úgy jövő hét elején-közepén.

Én hétfőnél korábban nem is csinálnék több tesztet, túl korai.

Szóval a fő kérdésre a válasz, hogy van esély, persze.

2022. szept. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!