Van még esély terhességre?
Július 27-én volt utoljára menstruáciòm.
Augusztus 29-ikére nem vártam a menstruáciòmat ami nem is jött meg. Peteérésem augusztus 23-ikán volt akkor voltunk együtt a párommal.
Már 4 éve pròbálkozunk a babával sikertelenül sajnos de erről nem is igazán szeretnék beszélni.
Tesztet csináltam de negatív.
Nagyon sokszor rohanok a wcre hogy na most tuti megjött de semmi. Most épp a derekam fáj nagyon ugyan csak a wcre rohangálok hogy biztos megjott... Olyan érzés mintha megakarna jönni de nem tudna. A melleim is nagyon fájnak.
Szerintetek ebből lehet még baba?
Peteérés 23an volt akkor kizárt hogy 29re várod.
Ha a lutealisod csak 6 nap akkor irany az orvos.
12-15nap a luteális szakasz.
Honnan veszed, hogy 23-án volt peteérésed? Akkor nem várhatod 29-re a menstruációt, a luteázis fázis állandó 13-16 nap.
Ha valóban akkor lett volna, akkor akár még lehet.
Akkor most később volt ovu...a pozi lh teszt a fontos...ha később volt pozi akkor később jön a mensi...ne haragúdj, de 4 év alatt ezt már neked is illene tudni. Ha a pozi lh teszt napján voltatok együtt, esetleg 1-2 nappal hamarabb, akkor még van esély babára, de még odébb van a mensid ideje. 6-án vagy 7-én lesz esedékes.
Ki voltál vizsgálva? Nekünk 5 év volt az első sikerig és az is missed ab lett... nem vizsgáltak rendesen, csak rámondtak, hogy odabent minden ok és fogyjak kicsit... a vetélés után már kiderült az IR és a pajzsmirigy is...utána hamar jött a baba, ahogy beálltak az értékek.
Mielőbbi sikert nektek, ez a ciklus pedig még kicsit várat magára, hátha baba lesz a vége, 2-3 nap múlva megpróbálhatsz egy 10-es tesztet.
Elhiszem hogy 29-re nem vártad, viszont most később volt peteérés ezért a menzesz is később lenne aktuális, úgy jövő hét elején-közepén.
Én hétfőnél korábban nem is csinálnék több tesztet, túl korai.
Szóval a fő kérdésre a válasz, hogy van esély, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!