Van még esély terhességre?
Figyelt kérdés
Július 27-én volt utoljára menstruáciòm.
Augusztus 29-ikére nem vártam a menstruáciòmat ami nem is jött meg. Peteérésem augusztus 23-ikán volt akkor voltunk együtt a párommal.
Már 4 éve pròbálkozunk a babával sikertelenül sajnos de erről nem is igazán szeretnék beszélni.
Tesztet csináltam de negatív.
Nagyon sokszor rohanok a wcre hogy na most tuti megjött de semmi. Most épp a derekam fáj nagyon ugyan csak a wcre rohangálok hogy biztos megjott... Olyan érzés mintha megakarna jönni de nem tudna. A melleim is nagyon fájnak.
Szerintetek ebből lehet még baba?
2022. szept. 2. 11:36
11/11 A kérdező kommentje:
Igen valòszínű ez lessz a dologba. Ma is teszteltem de sajnos negatív. Pedig annyira reménykedem még most is de valahogy azt érzem ebből nem lesz baba.
2022. szept. 3. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!