Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez szerintetek pozitív???

Ez szerintetek pozitív???

Figyelt kérdés

[link]

Első terhességemnel leugrott a csík, illetve 1 hete késett. Őszintén bevallom, nagyon ciki, de nem tudom a napját mikor kéne megjonnie, de az biztos, hogy pár napja késik, hónap végén kellett volna valamikor az tuti. Volt is egy kis görcsölés, mondom 1-2 nap és megjon, és akkor voltunk együtt. A napokban nagyon nagy stressz is ért.

Szóval ez pozitív, elázott, vagy száradási csík, vagy mi szerintetek? Köszönöm

2022. szept. 4. 10:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Ez pozitív.
2022. szept. 4. 11:00
 2/17 anonim ***** válasza:
28%

Én ezt elázottnak látom, nem pozitívnak.

De amúgy nehezen tudom megérteni azt, hogy ha az ember gyanakszik, miért nehéz egyből 2 egyforma tesztet megcsinálni?! És akkor tuti volna értelmezhető eredmény.

Persze tudom, mindenkinél épp csak 1 db teszt van otthon...

2022. szept. 4. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Pozitív.
2022. szept. 4. 11:03
 4/17 A kérdező kommentje:
Tényleg csak 1 teszt van itthon, de nyilván fogok még másikat csinálni később.
2022. szept. 4. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Pozitív.
2022. szept. 4. 11:13
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem ázott el, csak még nem erős, de látszik így is simán.

Kedves kettes, nem mindenki tart otthon zsákszámra teszteket. Nekem 4 terhességem volt, 2 gyermekem van, az első egy 14 hetes vetélés, utána egy sikeres terhesség, majd megint egy korábbi (8 hetes), aztán a kisebbik gyerekkel mikor várandós lettem. Mindezekkel együtt is összesen 4 tesztet használtam életemben (azokat is már késéskor szereztem legkorábban be), sosem vettem tömegével, meg nézegettem erősödik-e, nyilván a sikertelen terhességeim sem végződtek volna másként, ha teszem azt 5-ször is tesztelek.

2022. szept. 4. 11:27
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Csíkot azt látom én is, nem gondolnám, hogy száradási, mert mikor nekem az utóbbi volt csak akkor láttam, ha fénynél forgattam és nagyon rákoncentráltam. Itt viszont nem kell megerőltetnem magamat, hogy lássam, még így lehúzott fényerőnél sem, szóval szerintem is pozitív.

Majd írd meg, ha újra tesztelsz, hogy mi újság?

2022. szept. 4. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Ez pozitív.

(De azt ugye tudod, hogy nem a - ha jól értem - pár nappal ezelőtti aktusból estél teherbe?)

2022. szept. 4. 12:00
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Én szerintem pozi, de csinálj inkább egy predit!:)
2022. szept. 4. 12:21
 10/17 A kérdező kommentje:

Én is úgy tudom, hogy több,mint 1 hét is lehet a beagyazodas, mi pedig pont 1 hete voltunk együtt, de előtte pedig mindig védekeztünk és semmilyen ,baleset" nem történt. Kíváncsiságból csináltam meg a tesztet, igazából úgy voltam vele, hogy tuti negatív. Mindenesetre várok egy pár napot és csinálok masfelet is.

Off: nem tudom ki és miért pontozza le a válaszokat...

2022. szept. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!