Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez szerintetek pozitív???

Ez szerintetek pozitív???

Figyelt kérdés

[link]

Első terhességemnel leugrott a csík, illetve 1 hete késett. Őszintén bevallom, nagyon ciki, de nem tudom a napját mikor kéne megjonnie, de az biztos, hogy pár napja késik, hónap végén kellett volna valamikor az tuti. Volt is egy kis görcsölés, mondom 1-2 nap és megjon, és akkor voltunk együtt. A napokban nagyon nagy stressz is ért.

Szóval ez pozitív, elázott, vagy száradási csík, vagy mi szerintetek? Köszönöm

2022. szept. 4. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
A késéshez képest túl halványm az egy hetes együttléthez meg túl erős....szerintem elázott és hibás a teszt vagy valami nem stimmel az időpontokkal. Nekem a facelle ovu után 11 nappal halványabb volt és 13 nappal ovu után meg erősebb. Ugye 14-15.nap lett volna a nem várt.
2022. szept. 4. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Pozitív.
2022. szept. 4. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Predictor earlyt csinálj az ilyenkor egyértelmű már
2022. szept. 4. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Napok óta ilyeneket tesztelek ugyan ezzel a teszttel. Nem erősödik sehova.
2022. szept. 4. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Én egyébként ezeket a fajta teszteket nem szeretem, mind olyan mintha el lenne ázva…
2022. szept. 4. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Pozi
2022. szept. 5. 05:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Tegnap reggelig kibírtam, hogy nem csinálok tesztet, de végül nem is kellett, mert pont megjött. Kicsit csalódtam,bevallom beleeltem magam, de majd legközelebb :)

Köszönöm a valaszaitokat

2022. szept. 12. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!