Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Kb.8-9 dpn negatív a teszt ?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mar biztos ha negatív akkor már nem sikerült ez a hónap se?28.an volt ovum
2022. szept. 6. 17:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
De azért feltetted újabb kérdésbe amit itt belinkeltél reggel, hogy pozitív-e. Nem érted még mindig :( Így nagyon stresszes lesz minden egyes hónap. A 17-es komment miért nem volt kielégítő válasz? Mit vártál attól, hogy új kérdésbe kirakod megint a teljesen negatív teszted?
2022. szept. 7. 09:57
 22/34 anonim ***** válasza:
87%
Nos akkor számoljunk: kb. 14. napon ovulálsz. Utána kb. 5-7 nap, mire a megterékenyült petesejt lejüt a méhürbe. Ott 1-2 napig várakozik, majd ismét 5-7 nap, mire beágyazódik. Vagyis ezért javasoljuk mindig azt, hogy érdemes megvárni a nemvárt menzesz napját, mert nagy valószínűséggel még nem ágyazódott be amagzat,még nem termel elég HCG-t a szervezet ahhoz, hogy a teszt kimutassa. Saját magadatszomorítod el, ha korábban tesztelsz, mint a nemvárt. Ha mégis már 8., 9., 10. DPO-n tesztelsz és pozitív, örülsz, már mindent eltervezel, aztán simán lehet, hogy leválik a magzat, és mégis megjön a menzeszed. Ha pedig negatív a korai teszt, akkor már temeted azt a hónapot, holott lehet, hogy ott van a magzat, csak még a beágyazódás nem fejeződött be. Remélem, a fenti levezetésem segít.
2022. szept. 7. 10:18
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

#22.

Nagyon szépen leírtad neki, de sajnos nem fogja megérteni...

2022. szept. 7. 10:21
 24/34 anonim ***** válasza:
39%

22 szépen leírta de légyszi olvass utána mert sajnos nem a valóságot írod!

Ha valakinek 8-9dpon pozi a tesztje az pontosan azért van mert a beágyazódás első pillanatában már elkezd hcgt termelni!(nem csak a beágyazódás végén)

Minden szervezet más van akinek rengeteg hcgt termel a szervezete és van akinek kevesebb. Van akinek gyorsan kiválasztódik a vizeletben és van akinek nem!

Az hogy a kis sejtecske beágyazódik és megmarad vagy épp leválik az élet dönti el, nincs ráhatásunk!

A hcg termelődés mennyiségét még rengeteg minden befolyásolja ezért is van nagy intervallum a vérvétel hcgnél!

Egy 10es teszt ki tudja mutatni 8-9dpon ha pozi de sok esetben csak késöbb lesz. De mindenhez pontosan kéne tudni/követni az ovut. Nekem pontos ovunál mindig 7. Napon ágyazódik de szomszéd marikának a 9. napon így neki késöbb lesz hcg jelen a vizeletében.

Az hogy ki és mikor tesztel mindenkinek az egyéni döntése, ahogy az is ,hogy mennyi van a pénztárcájában.

2022. szept. 7. 10:37
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Szuper lepontozok értelmezzetek ha dpo 7 nekem max az hcg mennyisége azaz 10(mert többről indult) akkor dpo 8 on már 15 dpo9 en már 20 .ha duplazodik de jelzem vak akinek 3-4xszereződik.

A 10es teszt azért 10es mert a 10 körüli hcgt már mutatja így nekem már 8 .napon lehet pozi tesztem!

Ha marinak csak 2 ről indul a 7.napon neki csak késöbb mutatja 10-12 napon.

2022. szept. 7. 10:59
 26/34 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm az értelmes választ és szerintem senkinek semmi köze hányszor írok ki kérdést ez az oldal azért van hogy kérdezzünk 🤣😉😊
2022. szept. 7. 11:46
 27/34 anonim ***** válasza:
68%
😅 Kerdezőnk számára az az értelmes válasz, ami megfelel az ő tévképzeteinek...
2022. szept. 7. 11:48
 28/34 anonim ***** válasza:
63%

27

Talán megerti hogy miért és hogyan lesz valakinek valós hcg 8dpon és hogy valakinek csak 14 napon!

Sok gyakorisnak is meg kéne érteni mert csak a tankönyv szerinti hülyeséget osszák ami 50%ban nem felel meg a valóságnak.

De gondolom te is azt a tabort elrősíted hogy csak a 14.dpon levő pozi teszt lézezik az univerzumba es a többiek mind hü...ék

2022. szept. 7. 11:52
 29/34 A kérdező kommentje:
Jól van értem én negatív köszönöm a válaszokat
2022. szept. 7. 11:54
 30/34 anonim ***** válasza:
70%

"senkinek semmi köze hányszor írok ki kérdést ez az oldal azért van hogy kérdezzünk"

Igen, ebben igazad van, de általában aki megkapja a kérdésre a választ, nem írja ki újra.

2022. szept. 7. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!