Érdekelne a tapasztalaitok! Szerintetek ez így rendben van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 8-án volt utoljára menstuációm. Múlthét pénteken, 5 napja voltam ultrahangon, ahol 7mm petezsák szikhólyaggal volt látható. A doki azt mondta lehet missed ab lesz, mert már hallani kéne a szívhangot. Mondtam neki, hogy június 13-án elmúlt, viszont 17-18-19-én enyhén barnás, kevés folyásom volt, nem lehetett az a beágyazódás? Mert ha onnantól néznénk, 6 hetes körül lehet a baba. Azt mondta kizárt, hogy akkor legyen a bágyazódás. Szerintetek? Reménykedhetek? 2 nap múlva kell visszamennem.2022. aug. 31. 09:30
11/20 anonim válasza:
Valószínűleg később volt ovud mint gondoltad. Méretre még jó, ha egy hét múlva lesz embrió szívhanggal.
12/20 anonim válasza:
Én azt tudom hogy nekem 6+4 volt első uh és akkor már “élő embrió, szabályos Petezsák és szikhólyag” volt illetve mondta az orvos hogy már van szívműködése.
De majd az orvos megmondja, remélem minden rendben lesz!:)
13/20 A kérdező kommentje:
Engem az aggaszt, hogy már elöre szólt 5 napja, hogy már hallani kéne szívhangot, így valószínű missed ab lesz, mint 2019-ben. Akkor ugyanis nem fejlődött, majd 2021-ben megszületett a fiam, aki miatt elírtam most a dátumot :D Pénteken kell mennem, remélem rendben lesz minden! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
2022. aug. 31. 10:28
14/20 anonim válasza:
Nekem augusztus 1en lett pozitív a tesztem.Kereken 8 hetes vagyok,ma voltam orvosnál már van szivhang is.
15/20 anonim válasza:
Szóval ha neked 15en lett pozitív teszted akkor 2 héttel vagyok előbbre,akkor te most 6 hetes körül lehetsz ha jól számolok.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen, így ha 5 napja voltam nála, akkor 5 hetes körül lehetett, annak így szerinted megfelelö szerinted a 7mm petezsák és szikhólyag? 2 nap múlva megyek, azt mondta akkor dől el, hogy lesz a missed ab vagy sem.
2022. aug. 31. 12:20
17/20 anonim válasza:
Igen szeritnem teljen jó, múlt héten nekem is meg csak petezsák és szikholyag látszott. Akkor voltam 6+5 hetes,és ma már volt szivhang is. Szerintem rá ért volna vissza hívjon 1 vagy 2 hét múlva. Engem már csak 3 hét múlva rendelt vissza kovetkezőnek.
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam dokinál, 17mm petezsák, benne 4mm embrió, 130-as szívhang :) azt írta 6+2 hetesnek felel meg, így akkor valószínű későn fogant. Viszont képzeljétek, kb 20 perce vettem észre, hogy barnázok és picit fáj a hátam.. A kisfiamnál a 8. hétben barnáztam, amire kaptam utrogestant és 2 napig megfigyeltek. Nem tudom szóljak e most a dokinak, sajnos apuka éjszakás, esélyem sincs 2 napig most bent maradni, mellesleg úgyis azt mondaná, hogy menjek most azonnal be.. Szerintetek?
2022. szept. 2. 20:02
19/20 anonim válasza:
Felesleges 2 napig bent lenni, de utrogestánt felírhatna a felhőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!