Kèsett az ovulàció, rendben van ez igy?
Sziasztok!
Nem vagyok az az ovu teszt nèzegetös, de most gondoltam kivàncsisàgból mègis. A ciklusaim egyèbkènt 28 naposak,de most csuszott a fèlidőm, mert a 16.napon (tegnap koraeste) lett totàl pozitiv az LH tesztem. (a tesztcsik ugyanolyan erős volt mint a kontrol). Este mindent bele is adtunk (előtte is naponta kètnaponta) a kèrdèsem az lenne, hogy ez igy jó időben lehetett az aznap esti együttlèt? Mert ugye pozitiv ovuteszt utàn 12-36 óra esèlyes a megtermèkenyitèsre. (igen tudom a himivarsejtek èletkèpessège a mèhben petevezetèkben stb, tiszta sor). Nyilvàn erre akkor derül sor hogy sikerült-e ha nem jön meg. Csak gondoltam megkèrdezem, ez igy jó időzitès volt? Nem kèrek olyan vàlaszt,hogy ha tudod akkor minek kèrdezed. Köszi.
Ha eddig nem teszteltél, akkor nem késett, nincs mihez képest. 12 napos luteázis fázis teljesen normális.
Nyilván mint minden hónapban 15-20% a teherbeesés esélye, ti mindent megtettetek, hogy a valószínűséget növeljétek.
2/2 köszönöm.
Igen, akkor valoszinű igy volt időben az ovulàcióm. Van naptàram is de hàt annak hinni ugyan se nagyon merek. (Aszerint 8.-9.-e lett volna az ovu). Szóval fogalmam nincs valójàban mikor lehetett. Teszt szerint meg ugye 12.-13.-ika.
Mi menzesz uccsó napjàtól egèsz 11.-e estèjèvel bezàrólag tudtunk együttlenni. Azóta sajnos nem mert vàltva dolgozunk. Talàn meghozza a remèlt sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!