Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Használtatok szívhang figyelőt...

Használtatok szívhang figyelőt a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok és szokszor megijedek, mert kevesebbet érzem a magzatmozgást. Felvetettem a férjemnek, hogy kellene venni egy szívhang figyelőt. Ő azt mondta, szerinte baromság, mert sokszor nem lehet megtalálni vele a szívhangot és akkor csak sokkal nagyobb ijedtséget okoz. Vélemények?

2022. aug. 27. 08:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Mivel az első terhességemnél megéltem a 3 hét boldog tudatlanságot majd jött a hidegzuhany, hogy 2.5 hete nem is élnek...igaz ez az első 9 hét volt...de bennem volt az ideg a következő terhességnél. 13.héttől használtam, engem megnyugtatott, később amikor éreztem már a mozgását, nyugodtabb voltam, de a terhesség szinte végéig használtam. Nagyon lusta baba volt, kb csak akkor éreztem mikor étkezési idő volt... ezért én minden reggel beköszöntem hozzá pár szívdobbanásig, hogy tudjam, még ott van velünk :). Mondjuk öt a távirányító a hasamon nagyobb mozgásba hozta mint a szívhangfigyelő...szóval ez kevésbé zavarta. Ha téged megnyugtatna, szerintem nyugodtan használd. Nem kell órákig kínozni vele a babát, és nem zavarja jobban, mintha odatennéd a kezed és épp megszólalna a telefonod. De ez csak az én véleményem. Az idegeskedés sej épp biztonságos :)

Jó egészséget.

2022. aug. 27. 09:11
 12/25 anonim ***** válasza:
12%

Igen

Sokszor életet ment.Viszont én csak addig használtam,amíg megmozdult.Most 9 hetes vagyok,most is fogom használni.

2022. aug. 27. 09:17
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Igen, mert kaptam kölcsön…

De venni nem vennék

Felesleges maximum érdekesség

2022. aug. 27. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Használtam, de csak addig, míg meg nem éreztem a magzatmozgást.
2022. aug. 27. 09:22
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Férjednek igaza van.
2022. aug. 27. 09:54
 16/25 anonim ***** válasza:
45%
Hasznàlok, de kaptam ès nem vettem. Mikor még mozgást nem éreztem kb 4 naponta volt hogy hallgattam, mióta mozog talán kétszer mikor már rég éreztem meg egyszer egy nagyon stresszes, nagyon megeröltető nap után hallgattam rá. Kb a 16. héttől találom meg biztosan. Engem ez a pár alkalom megnyugtatott. Nincs két perc se kb amíg zargatom és már be is fejezem.
2022. aug. 27. 09:56
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Igaza van
2022. aug. 27. 10:18
 18/25 A kérdező kommentje:
Mellső fali a lepényem és mondta az orvos, hogy kevesebbet fogom érezni a magzatmozgást. Volt már két olyan nap is amikor csak délután éreztem meg, mert valahogy úgy fordult, hogy csak sejtettem, hogy az a baba lehet. Igazából ezekre a napokra gondoltam, hogy jó lett volna, ha van, mert így bennem motoszkál a kisördög. Köszönöm szépen a válaszokat egyébként:)
2022. aug. 27. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

Kölcsön kaptunk egyet, még akkor próbáltuk használni mikor nem éreztem a mozgását, így kicsit közelebb tudta hozni hozzánk, hogy hallottuk tényleg ott van a pici. Férjem fel is vette a szívhangot. :)

Másodszor akkor használtam mikor egész nap nem éreztem pedig akkoriban már megszokott menetrend volt a mozgásokban. Rátettük leboxolta és meg is nyugodtunk. Utána nem használtuk, mert úgy tűnt nekem hogy nem szereti, másrészt érzem hogy mozog így szükségtelen már.

2022. aug. 27. 10:55
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem. 3 gyermekem van. Légzésfigyelőt se vettünk.
2022. aug. 27. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!