Használtatok szívhang figyelőt a terhességetek alatt?
Mivel az első terhességemnél megéltem a 3 hét boldog tudatlanságot majd jött a hidegzuhany, hogy 2.5 hete nem is élnek...igaz ez az első 9 hét volt...de bennem volt az ideg a következő terhességnél. 13.héttől használtam, engem megnyugtatott, később amikor éreztem már a mozgását, nyugodtabb voltam, de a terhesség szinte végéig használtam. Nagyon lusta baba volt, kb csak akkor éreztem mikor étkezési idő volt... ezért én minden reggel beköszöntem hozzá pár szívdobbanásig, hogy tudjam, még ott van velünk :). Mondjuk öt a távirányító a hasamon nagyobb mozgásba hozta mint a szívhangfigyelő...szóval ez kevésbé zavarta. Ha téged megnyugtatna, szerintem nyugodtan használd. Nem kell órákig kínozni vele a babát, és nem zavarja jobban, mintha odatennéd a kezed és épp megszólalna a telefonod. De ez csak az én véleményem. Az idegeskedés sej épp biztonságos :)
Jó egészséget.
Igen
Sokszor életet ment.Viszont én csak addig használtam,amíg megmozdult.Most 9 hetes vagyok,most is fogom használni.
Igen, mert kaptam kölcsön…
De venni nem vennék
Felesleges maximum érdekesség
Kölcsön kaptunk egyet, még akkor próbáltuk használni mikor nem éreztem a mozgását, így kicsit közelebb tudta hozni hozzánk, hogy hallottuk tényleg ott van a pici. Férjem fel is vette a szívhangot. :)
Másodszor akkor használtam mikor egész nap nem éreztem pedig akkoriban már megszokott menetrend volt a mozgásokban. Rátettük leboxolta és meg is nyugodtunk. Utána nem használtuk, mert úgy tűnt nekem hogy nem szereti, másrészt érzem hogy mozog így szükségtelen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!