Használtatok szívhang figyelőt a terhességetek alatt?
Teljesen felesleges cucc.
Egyrészt igaza van a férjednek.
Másrészt nem óv meg semmitől. Pont ugyanannyi eséllyel lesz gond, ha lesz, mint nélküle.
Szia én 10 hetesen vettem és megtalálom vele. Ha már mozgást érzek pont nem fogom használni. De most imádom hallgatni és megnyugodni ,hogy még dobog a szíve. (Tényleg egyértelmű ,hogy az övé és nem a sajátomat hallgatom)
24 hetesen már nem ruháznék be rá. De ha mégis úgy döntesz használtan olcsón lehet venni.
Igen, használtam kb 2 naponta 10 mp-et. De csak addig, amíg nem éreztem rendszeresen a magzatmozgásokat. Volt egy első trimeszteres vesztésem közvetlenül előtte, így egy kicsit ráparáztam az elején. Egyébként mindig pillanatok alatt megtaláltam, így nekem hasznos volt. Az én babám tényleg utálta az ultrahangot, mindig igyekezett elúszni előle, még a rendes vizsgalatoknál is. De így legalább a ctg-vel mindig hamar végeztünk 😂
Szóval igen, ennyi idős terhesen már nem biztos, hogy vettem volna, ha addig kibírtam nélküle.
Felesleges, főleg ennek a szakaszában már a terhességnek. Minden héten többet fogod érezni a babát. Ha félsz, egyél egy pici csokit, vagy csak akár feküdj le (oldalra, azt annyira nem szeretik), és figyeld mi lesz.
Azt hiszem 30. Héttől van olyan, hogy ha 24 órán belül nem érzed a mozgást, akkor orvos, de az még odébb van.
Nekem nagy babám volt/van, és UHkkor meg se állt, de sokáig nem éreztem a kisebb mozgásokat.
Szia
Én vettem, mert gond volt a kisfiam szívével 18 hetesen és az előírt megfigyelések mellé javasolták. Végül így is csak 3x használtam kb, mert béna voltam és sose találtam meg :D azt mondták nekem, h amúgy teljesen felesleges és általában csak a szívrohamot hozza a kismamákra, ha nem találják a szívhangot.
Én sem javaslom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!