Hogy állapitották meg a teherbe esést, a terhességen 1990 és 2002 között, mikor kevés vagy nem volt terhességi teszt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 09:22
1/18 anonim válasza:
? Már miért ne lett volna terhességi teszt?
2/18 anonim válasza:
Ultrahanggal. De nem vágom, miért pont 1990 és 2002 között?
3/18 anonim válasza:
Én 2003-ban már vettem terhességi tesztet, egész biztos vagyok benne, hogy előtte is volt.
Korábban, amíg nem voltak ilyen érzékeny tesztek, a menstruáció kimaradása után orvos állapította meg vizeletből.
4/18 anonim válasza:
A 70-es évek közepén találták fel az otthon elvégezhető tesztet. Azt nem tudom, az országban mikortól lehetett vásárolni, de az biztos, hogy az orvos tudott elvégezni vizeletből tesztet.
5/18 anonim válasza:
1983-ban Anyukám megvárta még kétszer kimarad a menzesz, majd a doki tapintással állapította meg a terhességet.
6/18 anonim válasza:
2000-ben szültem.Volt teszt.Nem az őskorban voltunk.😂
7/18 anonim válasza:
Terhességiteszttel.
Anyukám már velem is vértesztelt a laborban 86-ban
8/18 anonim válasza:
2002-ben már volt teszt, és egy napos késésnél már ki is mutatta, hogy terhes vagyok.
Előtte is biztos volt, nem volt ez akkor se akkor se annyira újdonság.
9/18 anonim válasza:
2000. októberében születtem, édesanyám tesztje a mai napig megvan :D Honnan vetted ezt a marhaságot, hogy akkor még nem volt?😂
10/18 anonim válasza:
Tapintassal érezhető a 6.hettol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!